Haber Arşivi

Lille'in forma sponsorundan tepki çeken görsel: Bizimkiler nerede?

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in performanslarıyla zirveye taşıdığı Lille'in forma sponsoru Boulanger, şampiyonluk görselinde hiçbir Türk yıldıza yer vermedi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   12:39:58

YouTube’dan tüm videolara reklam koyma kararı

Dünyaca ünlü video paylaşım sitesi YouTube, tüm videolara reklam koyma kararı aldığını açıkladı. Bu reklamlardan elde edilen gelirin, küçük içerik üreticileriyle paylaşılmayacağı ifade edildi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   12:27:46

Yunanistan'dan göçmenlere insanlık dışı muamele! Eşyalarını alıp aç susuz bıraktılar

MSB: Yunanistan tarafından yasa dışı yollarla ülkemize sınır dışı edilmeye çalışılan ve eşyaları alınarak aç ve susuz şekilde kötü muameleye maruz bırakıldıkları belirlenen 81 düzensiz göçmen, Meriç Nehri üzerinde mahsur bırakıldıkları adacıktan kurtarıldı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:49:24

AK Parti'nin masasındaki Cumhurbaşkanlığı anketi!

43 ilde 5 bin kişiyle yapılan ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı yüzde 51 çıktı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:27:23

Amerikan istihbaratının da aradığı DEAŞ'ın bomba yapım uzmanı İstanbul'da yakalandı

İstanbul polisi, terör örgütü DEAŞ'a yönelik kritik bir operasyona imza attı. Amerikan istihbaratının da aradığı, DEAŞ'ın bomba yapım uzmanı, operasyonla yakalanarak tutuklandı. Şüpheli ve 3 iş birlikçisi hakkında 22,5 yıl hapis cezası istendi. İstanbul İstihbarat ve Terörle Mücadele ekipleri, kentte güvenlik güçlerine ve sivillere yönelik saldırı planlandığı bilgisine ulaştı. ABD'ye ait bazı kurumların da hedefler arasında olduğu belirlendi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:26:45

Avcılar'daki kuryelerin tekme tokat yol verme kavgası

İki motorlu kuryenin kısıtlama gününde yol verme tartışması nedeniyle birbirine girmesinin ardından çevredekiler müdahale ederken, o anlar kameraya yansıdı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:14:48

Fransa Burak'ı konuşuyor... 'Lille'in kurtarıcısı'

Milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'in 10 yıl aradan sonra tarihinin dördüncü şampiyonluğuna ulaşması Fransız basınında geniş yer buldu. Attığı 16 golle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Burak Yılmaz'dan övgü dolu sözlerle bahsedildi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:07:59

Gürsel Erol: Genel başkanımız adayım derse bu tartışılamaz

CHP Elazığ milletvekili Erol, Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması durumunda bunun parti içinde tartışmaya bile açılmadan kabul edileceğini söyledi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:06:23

Acun Ilıcalı'nın acı günü!

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı güne acı bir haberle başladı. Acun Ilıcalı, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:03:32

İlker Kaleli ve Sıla aşkı belgelendi!

Sıla-İlker Kaleli aşkı Bodrum’da belgelendi. İlker Kaleli, Sıla’nın sezonluk kiraladığı villada görüntülendi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   11:00:51

On binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Mağduriyet tamamen giderildi... 2 yıl ücretsiz

Yeni mezun gençler için genel sağlık sigortasından (GSS) yararlanma açısından yapılan değişiklikle 2 yıl boyunca prim muafiyeti getirildi. Buna göre yeni mezunlar 2 yıl sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:59:17

Ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu!

ATV ekranlarının geçtiğimiz günlerde final yapan fenomen dizisi "Hercai"de 'Reyyan' karakterine hayat veren Ebru Şahin, bir süredir basketbolcu Cedi Osman ile doldudizgin aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla göz dolduran çift, geçtiğimiz günlerde Maldivler tatiline çıktı. Maldivler'de peş peşe aşk paylaşımlarında bulunan Ebru Şahin ve Cedi Osman, iddialara göre evlilik planlarına da başladı. İkilinin yakın çevresine göre, çift 25 Haziran'da nişanlanacak. Ayrıca Ebru Şahin ile Cedi Osman'ın nikah tarihi de belli oldu. İşte tüm detaylar...

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:58:19

Hindistan'da salgın paniği! Binlerce hastanın gözü çıkarıldı!

Koronavirüs nedeniyle binlerin hayatını kaybettiği Hindistan'da, şimdi de kara mantar salgını endişeye neden oldu. Hastalığa yakalanan binlerce kişinin, hastalık beynine ulaşmasın diye gözleri çıkarıldı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:57:07

Kripto para piyasasında her şey sil baştan! Yaz ayları için flaş uyarı!

Thodex vurgunu ile güvenin iyice azaldığı Elon Musk'ın tweetleri ile kafaların karıştığı kripto para piyasasında her şey sil baştan. Bitcoin'deki kan kaybı devam ederken rekorlara yaklaşmak resmen hayal oldu. Uzmanlar rakamların 2021'in ilk günlerine döneceğini söylerken Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik yaz aylarına dikkat çekti. İşte detaylar…

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:52:18

FETÖ yapılanmasında PKK izi! Bebek katili Abdullah Öcalan'ın avukatları ile...

15 Temmuz hain darbe girişiminin faili FETÖ’nün adliye ve ceza infaz kurumu personeli mahrem yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede bir detay dikkat çekti. İddianamede İmralı F Tipi Cezaevi'nde çalışacak personellerin sorumlu imam tarafından seçildiği ve PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatları ve ziyaretçileri ile ilgili görüşme tutanaklarını örgüte taşıdığı kaydedildi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:51:56

Türkiye için gurur günü! İlk kez bir NATO ülkesine SİHA ihracında imzalar atılıyor

Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, Türkiye'den 24 adet SİHA satın alacaklarını duyurdu. Böylece Polonya, Türkiye'den SİHA satın alan ilk NATO üyesi olacak. Başkan Erdoğan bugün Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Sebastian Duda'yı resmi törenle karşılayacak, gerçekleştirilecek baş başa ve heyetler arası görüşmenin ardından anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı düzenlenecek. İnsansız hava aracının satışına ilişkin anlaşmanın, Polonya Devlet Başkanı Andrzej Duda'nın Türkiye'ye yapacağı ziyaret sırasında imzalanması bekleniyor.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:51:26

WhatsApp hesabınız elden gidebilir! Tek mesajla kontrolü ele geçiriyorlar!

WhatsApp son dönemlerde değiştirdiği gizlilik sözleşmesiyle isminden sıklıkla bahsettirdi. Bu durum oldukça tepki çekmişti. Şimdi WhatsApp kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı. Siber korsanlar yine iş başında. Tek bir mesajla hesabınızı kaybedebilirsiniz. Peki WhatsApp'taki bu yeni tehlike nedir? Hackerlar nasıl bir yöntem izliyor? İşte detaylar...

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:46:22

Adnan Oktar'ın avukatlarının kirli tezgahı çöktü! Sosyal medyada polisleri böyle hedef almışlar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusunda, Adnan Oktar'ın avukatları Ayşe Toprak ve Sinem Mollahasanoğlu'nun internet üzerinden tüm resmi kurumlara dilekçeler gönderip, Oktar soruşturmasını yapan polis memurlarına "Kriptocu, FETÖ'cü, karanlık yapı" diye hakaretlerde bulundukları bildirildi.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:45:49

İstanbul'da dehşete düşüren olay! Ayaklarından tavana asıp feci şekilde dövdüler!

İstanbul Kağıthane’de Pakistan uyruklu Nauman Khalid A. (30)’yı kaçırıp ayaklarından tavana asarak işkence ettikleri videoyu ailesine gönderen ve 15 bin dolar fidye isteyen 4’ü yabancı uyruklu 6 kişi Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Gasp Büro Amirliğince baskın yapılarak sağ olarak kurtarılan Khalid A.’nın yanında İpsar A. (21) isimli şahsın da kaçırıldığı öğrenildi. Polis iki rehineyi de kurtardı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:45:07

'Buğra Kavuncu FETÖ'cüdür' demişti! Soruşturmada flaş gelişme: Ümit Özdağ...

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ'ın ifadesine başvurulacak.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:06:43

Partilere Hazine'den ödenecek yardıma terör kriteri geliyor

AK Parti tarafından hazırlanan Seçim Yasa Taslağı'nda, partilerin terörle ilişkileri mahkeme tarafından ispatlanırsa Hazine yardımı kesilecek

24 Mayıs 2021 Pazartesi   10:04:58

Başkan Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti'den demokrasi şehitlerine vefa!

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı 27 Mayıs darbesinin yıldönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülen eski ismiyle Yassıada’da gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan, Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olarak anılan 27 Mayıs 1960 darbesinin 61. yılında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda olacak.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   09:14:34

Tartışılan konuya çarpıcı cevap: Aşı değil ama korona kısırlığa sebep olabilir

Aşı ve kısırlık üzerine spekülasyonlar sonrasında çarpıcı açıklamalar geldi. Kovid-19 aşılarıyla ilgili çıkan olumsuz haberler, özellikle de sosyal medyada yayılan dedikodular yüzünden çoğu kişi aşı olmaktan korkuyor ve kaçıyor. Aşı hakkı olmasına rağmen yaptırmayıp virüse yakalanan ve yoğun bakımda tedaviye alınan hatta hayatını kaybeden çok kişi var. İşte detaylar

24 Mayıs 2021 Pazartesi   09:11:11

Terör örgütü PKK'nın istihbaratçısı itiraf etti! 350 kişilik terör ağı ifşa oldu

Elebaşlarının ölümü korkusu yaşadığı terör örgütünde çözülme ve çöküş süreci hızlandı. PKK'nın 20 yıl istihbarat ve akademi saha sorumluluğunu yaptıktan sonra kaçıp teslim olan sözde takım komutanı M.Y. 350 teröristi deşifre edip, örgütün tüm faaliyetlerini detaylarıyla anlattı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   09:10:45

ODTÜ'deki taciz skandalına dava!

ODTÜ kütüphanesinde yarı zamanlı çalışan D.K ve M.Y, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde araştırma görevlisi Davut D.'nin tacizine uğradıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Davut D.'ye 'Zincirleme şekilde basit cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi   09:10:26

 1  2  3  4