Haber Arşivi

Bill Gates'in skandalları ifşa oluyor! Melinda Gates'le boşanmak için pedofili Epstein'den fikir almış

Dünyanın en zenginlerinden Bill Gates, eşi Melinda Gates'le boşanma kararı aldı. Bu haberin ardından Gates'le ilgili skandallar da bir bir ortaya çıkıyor. New York Post'ta yer alan habere göre, Gates, kötü giden evliliğini nasıl sonlandırmak için Epstein'dan fikir istemiş. Takvim'in daha önce yer verdiği haberlerde Bill Gates-Epstein ilişkisi yer almıştı. Buna göre; Epstein'in tutuklandığı dönemde Gates boşanma kararı aldı. Ayrıca 6 Temmuz 2019'da Epstein'in tutuklanmasından önce Bill Gates'in 25 Haziran 2019'da Epstein'in evinde kaldığı ortaya çıktı.

18 Mayıs 2021 Salı   11:58:36

Ekrem İmamoğlu'nun pandemi vurgunu tescillendi

İBB’yi denetleyen İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı ön inceleme raporunda, CHP’li Ekrem İmamoğlu yönetiminin tanesi 14.30 TL’ye alınabilen dezenfektanı değerinin 5 katı bir fiyatla 73 TL’ye satın alarak, 15 bin litre dezenfektan için 1 milyon 100 bin TL ödeme yaptığı ve İBB’yi toplamda 885 bin TL zarara uğrattığı ifade edildi.

18 Mayıs 2021 Salı   11:55:37

Thodex soruşturmasında kritik isim yakalandı!

Binlerce kişiyi mağdur ederek yurtdışına kaçan Thodex'in patronu Faruk Fatih Özer bir aydır yakalanamazken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Thodex soruşturması kapsamında üç kritik isim olan yazılımcı Oral Çınar, finans departmanında çalışan Rana Azap ve abi Güven Özerin eşi Zuhal Özer'den, iki şüpheli Rana Azap ve Oral Çınar yakalandı.

18 Mayıs 2021 Salı   11:52:19

TUSAŞ’tan Emniyet’e ATAK helikopteri teslimatı

TUSAŞ tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü’ne yeni bir T129 ATAK Helikopteri teslimatı gerçekleştirildi.

18 Mayıs 2021 Salı   11:50:58

Kobani olaylarını ateşleyen 108 sanık hakim karşısında! 37 masum can için hesap vereceksiniz!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan, aralarında Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, Altan Tan, Ahmet Türk gibi isimlerin de yer aldığı 108 sanıklı kamuoyunda Kobani olayları olarak bilinen 6-8 Ekim eylemlerine ilişkin davanın ikinci duruşması Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı. Kobani olaylarını ateşleyerek 37 masum insanın hayatını kaybetmesine neden olan sanıkların savunmaları alınacak.

18 Mayıs 2021 Salı   11:41:49

Muharrem İnce'den flaş açıklamalar: Atatürk'e saygısızlık yapanı partide istemiyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılan Muharrem İnce CHP'den istifa edenlerle birlikte kurduğu Memkelet Partisi'nin merkez binasının açılışında konuştu. Terörle arasında mesafe koymayan ve PKK'nın siyasi ayağı HDP'ye bakanlık vaad eden CHP'yi eleştiren İnce, "Atatürk'e saygısızlık yapanı partide istemiyoruz. Terörle arasına mesafe koyamayanı istemiyoruz." dedi.

18 Mayıs 2021 Salı   11:27:38

İsrail'den alçak saldırılara pişkin savunma! Medya merkezini bu nedenle vurmuş...

İsrail, Filistin'de sivil katliamını sürdürüyor. Dünyanın 3 maymunu oynadığı saldırılarda savaş suçunun her türlüsü işleniyor. Son olarak uluslararası medyanın da yer aldığı 13 katlı bina havaya uçuruldu. İsrail, medya merkezini askeri hedef olarak belirlediğini söyleyerek saldırıyı meşrulaştırmaya çalıştı. İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Paul Hirschson sivillerin ölümü ile ilgili tarihin kara lekesi olarak bilinen Kosova Savaşı'nı örnek gösterdi, pişkin bir savunma yaptı.

18 Mayıs 2021 Salı   11:20:35

Suriye açıklarında 1,5 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı, Suriye açıklarında uluslararası sularda gerçekleşen ve 1.5 tonun üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilen "Onur Operasyonu" görüntülerini yayınladı.

18 Mayıs 2021 Salı   11:13:37

Whatsapp'taki yeni tehlike kayıt! Cumhurbaşkanı Dijital Dönüşüm Ofisi uyardı

Whatsapp'ın yeni güncellemesi ile tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç kritik uyarılarda bulundu. Koç Whatsapp'ın yeni güncellemesini kabul eden vatandaşlara paylaşım yaptığınız fotoğraf, video ve dosyalar Whatsapp'ın sunucularından silinmeyeceği ve orada depolanabileciğini söyledi.

18 Mayıs 2021 Salı   11:10:42

İstanbul köpekleri Kocaeli’ne atıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi topladığı köpekleri barınaklara götürmek yerine Gebze’ye atıyor. Aç ve başıboş kalan köpekler halka saldırıyor, otoyolda kaza yaptırıyor

18 Mayıs 2021 Salı   11:07:55

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un çocuğuna içirmek istediği Dimes meyve suyunda şoke eden görüntü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy çocuğuna Dimes marka meyve suyu içirmek istedi. Ancak oğlu "tadı iğrenç" diyerek tükürdü. Ersoy kutuyu açtığında ise şoke oldu. Kutunun dibindeki görüntüyü Instagram hesabından paylaşan Pervin Ersoy "Bu iğrenç şeyi çözemedik" notuyla paylaştı. Dimes Genel Müdürü Ozan Diren konuyla ilgili"Paketin hava alması sonucu bozulma olduğu tespit edilmiştir" ifadelerine yer verirken Ersoy'a gelen mesajlar birçok tüketicinin bu sorunu yaşadığını ortaya çıkardı.

18 Mayıs 2021 Salı   10:58:19

Koronavirüsün yeni belirtileri ortaya çıktı! Eğer bunları yaşıyorsanız dikkat!

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs milyonlarca kişiye bulaşırken milyonlarca kişinin de hayatını kaybetmesine neden oldu. Çin'in Wuhan kentinde 2019 yılında ortaya çıkan ve hızla yayılan koronavirüsü durdurmak için aşı çalışmaları hız kesmeden devam ederken gelen son dakika haberi şoke etti. Koronavirüsün yeni belirtilerinin ortaya çıktığı açıklandı. İşte koronavirüsün pençesindeki Hindistan'daki doktorların açıkladığı yeni belirtiler...

18 Mayıs 2021 Salı   10:58:03

2 yıl sonra tazminatsız boşandılar

Oyuncu Necati Şaşmaz ile 8 yıllık eşi Nagehan Kaşıkçı'nın çekişmeli boşanma davası sonuçlandı.

18 Mayıs 2021 Salı   10:54:22

Filistin'i koruma planı: Türkiye, İran, Pakistan, Katar öncülük etsin

İsrail’in Gazze’deki saldırılarında ölenlerin sayısı 200’ü geçti. İsrail’i “bildiriler ve kınamalar” değil, Türkiye’nin İslam İşbirliği Teşkilatı’nda gündeme getirdiği “koruma gücü” durdurabilir. Uzmanlara göre Müslüman ülkeler, Filistin ile İsrail’in tehdidi altındaki Ürdün ve Lübnan’da asker konuşlandırabilir ve BM dışında da atım atılabilir. Türkiye, İran, Katar, Malezya ve Pakistan gibi Müslüman ülkeler deklarasyon yayımlayarak koalisyon gücü kurabilir. Bu koalisyon hem Filistinlileri hem kutsal mekanları korur.

18 Mayıs 2021 Salı   10:51:24

Memleket Partisi’nin logosu hakkında flaş iddia! Çalıntı mı?

Eski CHP vekili Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nin logosunun, yabancı bir e-ticaret şirketinin logosuna olan benzerliği nedeniyle “çalıntı” olduğu iddia edildi. Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın, ‘çalıntı’ iddialarını reddederek parti tanıtım toplantısında gerekli açıklamanın yapılacağını söyledi.

18 Mayıs 2021 Salı   10:50:51

MHP lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli son dakika açıklamaları yaptı. CHP ve Millet İttifakı'nın diğer paydaşlarının koronavirüs salgınını etik dışı biçimde rant ve siyasi kazanç kapısı olarak gördüğünü belirten Bahçeli "Yeni ortakları kovid-19 olmuştur" dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları, canlı yayın ve öne çıkan ifadeler

18 Mayıs 2021 Salı   10:49:02

Meteorolojiden İstanbul ve birçok il için gök gürültülü sağanak uyarısı! 18 Mayıs hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hava durumuyla ilgili son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul ve birçok il için sağanak ve gök görültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan sıcaklıkların artmaya devam etmesi bekleniyor. İşte il il 18 Mayıs hava durumu raporu.

18 Mayıs 2021 Salı   09:38:17

Sosyal medyada 'oltalama' kabusu artıyor! İşte alınacak önlemler...

Siber suçluların, "oltalama" adı verilen kimlik avı yöntemiyle sosyal medya kullanıcılarına yönelik yaptıkları saldırılarda artış yaşanıyor.

18 Mayıs 2021 Salı   09:38:15

Türkiye'den İsrail'e bir tepki daha!

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, "Katar Kızılayı Derneği Gazze Genel Merkezi'nin İsrail tarafından bombalanması ile Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Thani Hastanesi’nin zarar görmesine yol açan İsrail saldırılarını şiddetle kınıyoruz" dedi.

18 Mayıs 2021 Salı   09:35:49

PKK'nın Suriye sorumlusu Sofi Nurettin'in öldürüldüğü TSK ve MİT operasyonunun ayrıntıları

Terör örgütü PKK'nın sözde Suriye sorumlusu Sofi Nurettin kod adlı teröristin Irak'ta öldürüldüğü, TSK ve MİT operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.

18 Mayıs 2021 Salı   09:31:09

Kafe restoronlar açılıyor mu?

Tam kapanmanın ardından açıklanan kademeli normalleşmeye yine restoran ve kafelerin dahil edilmemesi yeme-içme sektörünü üzdü. Haziran'a kadar sadece paket servisle açılmalarına izin verilen kafe ve restoranlar Avrupa modeli istiyor: Bahçesi olanlar açılsın, olmayanlar kaldırıma masa atsın. İşte kafe ve restoranlarda kademeli normalleşme süreci içerisinde gündeme gelen rahatlama formülü.

18 Mayıs 2021 Salı   09:24:59

Firari FETÖ'cü Zekeriya Öz’ün kasasından ahlaksız teklif!

FETÖ’nün kumpas savcısı Zekeriya Öz’ü yurt dışına kaçıran Aytaç Ocaklı’nın, Ukrayna’daki otelinin inşaatında ölen işçinin ailesine 70 bin lira ‘sus payı’ teklif ettiği ortaya çıktı. FETÖ'cü Ocaklı’nın Ukrayna’da üç farklı isim kullanarak ticari faaliyetlerini sürdürdüğü ortaya çıkmıştı.

18 Mayıs 2021 Salı   09:14:54

Zincire bağladı 7 ay işkence yaptı! Komşuların yardımıyla kurtulan kadının dehşet verici yaşadıkları...

Tunceli'de Oktay Güler, E.A.'yı zincire bağlayıp 7 ay boyunca işkence yaptı. Genç kadın, zincirden kurtulup komşulara sığındı ve ailesine ulaşıp kurtuldu. Fiziksel ve şiddet gören genç kadınının dehşet verici yaşadıklarından sonra babası Ö.A. ise Oktay Güler'in en ağır cezayı almasını istiyor.

18 Mayıs 2021 Salı   09:14:42

Gara katili Sofi Nurettin öldürüldü, PKK karıştı: Sahiplerini tehdit ettiler!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleştirdiği millete sesleniş konuşmasında bölücü terör örgütü PKK ile mücadelede kaydedilen büyük bir başarıyı da açıkladı. Sofi Nurettin isimli Gara şehitlerinin katili PKK elebaşının öldürüldüğünü açıklayan Erdoğan operasyonda yer alanları tebrik etti. Diğer yandan PKK'da diğer elebaşları da panik halinde kendilerini himaye eden ve patronluk eden ülkeleri tehdit etti. İşte son dakika haberinin detayları...

18 Mayıs 2021 Salı   09:11:10

Biden baskılara dayanamadı! İsrail'e flaş çağrı!

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu ile telefon görüşmesinde, bölgede ateşkes sağlanmasını desteklediğini açıkladı.

18 Mayıs 2021 Salı   00:45:24

 1  2  3  4