Haber Arşivi

Çavuşoğlu'ndan Filistin mesaisi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan Dışişleri Bakanı Meryem Sadık el-Mehdi ile Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell'le Filistin'deki son gelişmeleri ele aldı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:49:17

Fransa'da Filistin'e destek gösterilerine sert polis müdahalesi!

Fransa'nın başkenti Paris'te, İsrail'in Gazze ve Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları karşısında Filistin'e destek için toplanan göstericilere polis müdahale etti.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:47:43

Odatv'den skandal manşet! İsrail vurdu diyemediler!

İsrail savaş uçakları Gazze'deki Associated Press ve Al Jazeera ofislerinin de yer aldığı binayı hedef aldı. İsrail'in uluslararası haber ajansı AP ile Al-Jazeera bürolarının bulunduğu çok sayıda işletmenin ve sivillerin ikamet ettiği 13 katlı binada ağır hasar meydana geldi. OdaTV terör devleti İsrail'in Gazze'de basın kuruluşlarının binasını bombalama haberini "13 katlı bina çöktü" başlığıyla verdi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:32:31

ABD'den göstermelik İsrail tepkisi!

İsrail kuvvetleri, Gazze'de yer alan medya kuruluşlarının ofislerinin bulunduğu 13 katlı binayı vurarak yıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, "İsraillilerle doğrudan temasa geçerek gazetecilerin ve bağımsız medyanın güvenliğini sağlamanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade ettik." ifadelerini kullandı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:21:43

Al Jazeera'den İsrail'e sert tepki!

Gazze'deki ofislerinin yer aldığı binanın İsrail tarafından yerle bir edilmesine ilişkin açıklama yapan basın kuruluşu Al Jazeera, "İsrail'in yaptığı, gazetecilerimizin hayatını hedef alan ve gerçeği ortaya çıkarmalarını engellemeyi amaçlayan barbarca bir eylemdir." açıklamasını yaptı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:18:50

Başkan Erdoğan'dan kritik görüşme!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları da ele alındı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   18:14:06

Dışişleri Bakanlığı duyurdu! İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan Filistin hamlesi

Gazze Şeridi'nde Filistinli Müslümanlara yönelik insanlık dışı saldırılarda bulunan İsrail'e karşı İslam İşbirliği Teşkilatı harekete geçti. Gelen son dakika bilgisine göre Dışişleri Bakanlığı, İslam İşbirliği İcra Komitesi'nin, İsrail’in Filistin topraklarına yönelik saldırılarına karşı atılabilecek adımları ele almak üzere 16 Mayıs'ta videokonferans yöntemiyle toplanacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

15 Mayıs 2021 Cumartesi   17:49:10

Fahrettin Altun: İsrail, basın özgürlüğüne darbe vuruyor

Gazze'de televizyon kanallarının bulunduğu binayı hedef alan terör devleti İsrail'e tepki gösteren Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Gazze’de Associated Press ve Al Jazeera ofislerini hedef alan işgalci İsrail, basın özgürlüğüne de darbe vuruyor." dedi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   17:41:27

HDP: Kürtçe Anayasa ile korunsun

HDP, yaptığı yazılı açıklamayla Kürtçenin Anayasa ile tanınmasını ve korunmasını talep etti.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   16:56:53

Dün Avusturya bugün Çekya: Terör devleti İsrail'in Filistin zulmüne 'bayraklı' destek!

Avusturya'nın Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekmesinin ardından bugün Çekya'dan da benzer bir hareket geldi. Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Prag kalesinden Avrupa Birliği bayrağını indirip yerine İsrail bayrağını çektirdi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   16:23:41

İsrail'in algı oyununu bozan Zeynep Hilal Demirci: Daha atılacak çok taş, paylaşılacak çok gerçek var!

Milyonlarca takipçisi olan İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun algı içerikli videosu 1.1 milyon kez izlenirken, 200 takipçili Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Zeynep Hilal Demirci’nin gerçekleri anlatan videosu 2.1 milyon kez görüntülendi. “İsrail’in bilgi dezenformasyonunu sonlandırdık” diyen Demirci, “Daha atılacak çok taş, paylaşılacak çok gerçek var” açıklamasında bulundu.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   16:14:14

İsrail Gazze'de medya binasını vurdu

İsrail, Filistin'in Gazze bölgesinde medya merkezini vurdu. Saldırı sonrası Jazeera TV'nin de yer aldığı 14 katlı bina çöktü. Saldırıda ölü ya da yaralı olup olmadığı şu an için bilinmiyor.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   15:34:14

Şişli'de boşaltılan binanın sahibinden ürküten sözler! 'Sanki 3-4 el silah patladı'

Şişli'de kolonlarında çatlama ve eğilme olduğu gerekçesiyle boşaltılan apartmanın sahibi Faruk Güneş, "Bu arkada inşaat var. Bu inşaat 5 sene önce başladı. Normal yol seviyesinin 4 kat altına indiler. Yola tacizden dolayı orayı mühürlediler. Büyükşehir'e, Şişli'ye müracaatımız oldu. Geldi inceleme yaptılar. Aşağıda perde beton yapmaları lazımken yapmadılar, masraftan kaçıp toprak döküp bıraktılar. O esnada bizim 9 tane binanın hepsinin arka tarafında çatlama oldu." dedi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   14:48:09

ABD’den garip M-16 savunması! 3200 kilometrelik terör koridoru: TSK'nın ele geçirdiği silahlar ortalığı karıştırdı...

Terör örgütü PKK’ya yönelik iç güvenlik harekâtlarında ve sınır ötesinde devam eden Pençe harekâtlarında ele geçen çok sayıda ABD yapımı M-16 ve M-15 piyade tüfeklerinin seri ve kafile numaraları alınarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından ABD’ye iletildi. Sandıklar dolusu bu silahlarla ilgili ABD Savunma Bakanlığı Pentagon’dan ise garip bir savunma geldi. ABD resmi makamları, seri ve kafile numarası bildirilen silahların tamamının Çekya’ya satıldığını, buradan PKK’nın eline geçmiş olabileceğini belirttiler.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   14:19:15

Serenay Sarıkaya, o isim ile görüntülendi

Serenay Sarıkaya, 'arkadaşım' dediği Haldun Demirhisar’ın Göcek’teki çiftlik evinde görüntülendi. Oyuncunun 1 aydır bu evde kaldığı ortaya çıktı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   13:45:16

Sosyal medyada rekor kırdı! İşte İsrail'i en iyi özetleyen karikatür

Terör devleti İsrail'in Filistinlilere yönelik katliamlarını Nazi Almanyası'na benzeten karikatür, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasında.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   13:33:45

Bay Kemal mutfağa girmek için neden 11 yıl bekledi?

2 kez farklı günlerde evinin mutfağında poz vererek "halkçıyım" imajı sergileyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun foyası ortaya çıktı. Sempatik görünmeye çalışıp şov kokan pozlar veren Kılıçdaroğlu'nun mutfağa girmek için neden 11 yıl beklediği sorusu akıllarda yer edindi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   13:17:48

Galatasaray'dan ilginç karar!

Galatasaray, Fatih Terim’in son maçlarda yedek kulübesinin hemen yanında üzerine oturduğu buz kovasının satışını planlıyor ve rekor talep bekliyor. Hatta imalat için bir sponsorla ön anlaşma yapıldı. Şampiyonluğun kazanılması durumunda seri üretime hemen başlanacağı belirtildi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   12:39:41

Şehitlerin kanı yerde kalmadı!

MSB: Pençe-Şimşek operasyonunun icra edildiği Irak'ın kuzeyindeki Metina'da 3 PKK'lı terörist Hava Kuvvetleri'miz tarafından etkisiz hale getirildi.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   12:34:13

İsrail savaş uçakları Gazze’yi bombaladı! Çocukları katlettiler...

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin batı kesimindeki Şati Mülteci Kampı'nda bir eve düzenlediği saldırıda, çoğu çocuk 10 Filistinli daha şehit oldu. 10 Mayıs'tan bu yana 139 Filistinli şehit oldu, 950 Filistinli yaralandı.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   12:15:59

Whatsapp'ın verdiği süre bitti! Hesaplar silinecek mi? Son dakika 'kullanıcı sözleşmesi' açıklaması...

WhatsApp’ın tartışmalarına neden olan yeni gizlilik sözleşmesi bugünden itibaren devreye giriyor. Önce 8 Şubat olarak duyurulan, ancak gelen tepkiler üzerine 15 Mayıs'a ertelenen yeni gizlilik sözleşmesini kabul etmeyen kullanıcıları neler bekliyor?

15 Mayıs 2021 Cumartesi   12:04:16

Yunanistan'ın Ayasofya hazımsızlığı! Yunan basını hala kabullenemedi

Yunanistan, Ayasofya'nın yeniden camiye dönüştürülmesini hazmedemiyor. Ayasofya'da gerçekleştirilen her dini organizasyon Yunan basında manşet olmaya devam ederken, bu kez de Ayasofya'da 87 yıl sonra kılınan ilk Ramazan bayramı namazında Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kılıçla minbere çıkması Yunanistan'da gündem oldu.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   11:45:15

İstanbullular dikkat! Bu yollar kapanacak...

İstanbul Valiliği, kentte bugün Galatasaray-Yeni Malatyaspor arasında oynanacak Süper Lig futbol müsabakası dolayısıyla 17.30'dan itibaren trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   11:32:53

Kriptocu tosuncuk Faruk Fatih Özer için çember daralıyor! Thodex kurucusu 48 saat içinde...

Thodex vurgununda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Arnavutluk'a kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına ilişkin operasyonda sona yaklaşıldı. Özer ile ilgili işlemlerin birkaç gün içinde tamamlanması öngörülürken Faruk Fatih Özer'in 48 saat içinde Türkiye'ye iadesinin gerçekleşmesi bekleniyor. Faruk Fatih Özer yakalandığında ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   11:09:52

Hamas nedir? Hamas kimdir? İsrail'in hedefindeki Hamas tünelleri görüntülendi

Hamas kimdir? Hamas nedir? İsrail'in Filistin'e yönelik başlattığı saldırıların ardından arama motorlarında en çok aratılan sorular bunlar. Hamas; kısaca Filistin'deki İslami Direniş Hareketi. Filistin Ulusal Yönetimi'nde seçimle belirlenmiş Filistin Parlamentosunda çoğunluğu elinde tutan Filistinli paramiliter örgüt ve Sünni İslamcı siyasi parti. İsrail'in Gazze'ye saldırıları sürerken, Hamas'ın bu saldırılara karşı koymak için kullandığı tüneller çatışmaların başladığı günden beri ilk kez görüntülendi. Günlerdir süren İsrail saldırılarından dolayı 139 Filistinli hayatını kaybetti.

15 Mayıs 2021 Cumartesi   10:48:39

 1  2  3