Haber Arşivi

Başkan Erdoğan'dan Biden'ın sözde soykırım sözlerine sert tepki!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı’nın ardından, 24 Nisan’da 1915 olaylarını tarihi bir skandalla ‘soykırım’ olarak tanımlayan ABD Başkanı Joe Biden’a çok sert ifadeler kullandı. Başkan Erdoğan, “ABD Başkanı Joe Biden, mesnetsiz, haksız, hakikate aykırı ifadeler kullanmıştır. Radikal Ermeni çevrelerin baskısıyla bu metne yer verildi. Türkiye karşıtı çevrelerin baskısıyla metne yer verildiğini düşünüyoruz." dedi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:47:25

Süper Lig'in 38. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler açıklandı!

Süper Lig'in 38. haftasında 28 Nisan Çarşamba ve 29 Nisan Perşembe günü yapılacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Çaykur Rizespor-Beşiktaş maçını Abdulkadir Bitigen, Galatasaray-İttifak Holding Konyaspor maçına Cüneyt Çakır ve Aytemiz Alanyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasına Yaşar Kemal Uğurlu atandı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:45:59

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe! İnlerine girdik!

MSB'den yapılan açıklamada "Irak kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında teröristlere ait sığınak, barınak ve mağaralara yönelik arama-tarama faaliyetleri sürüyor. Mehmetçiklerimiz bölgede teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirmeye devam ediyor" denildi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:40:46

Thodex vurgununda yeni perde! Haklarında karar verildi!

Thodex İstanbul Anadolu Adliyesi’ne sevk edilmişti. Adliyeye getirilen 61 şüpheliden 33’ü savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken 22’si adli kontrolle 6’sı ise tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:33:44

Vebitcoin CEO'su tutuklandı!

Muğla'da, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:21:37

İstanbul'da tepki çeken görüntü!

İstanbul'un kaderine terk edilen mezarlarından biri de Beyoğlu Emekyemez Camii'nin bahçesinde bulunuyor. Cami bahçesinde kalan ancak üzerinde camiye bitişik bir bina bulunan mezarın durumu, görenlerin tepkisini çekiyor. Tarihçi- yazar Mehmet Dilbaz, "Derler ya hani sözün bittiği yer diye. İstanbul'da tarihi ve kültürel mirasa, Osmanlı ve Bizans eserlerine saygısızca yapılan pek çok uygulama var.'' dedi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   18:18:21

İstanbul merkezli 48 ilde Halisdemir-1 Operasyonu başlatıldı! Çok sayıda gözaltı var...

FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 48 ilde Halisdemir-1 Operasyonu başlatıldı. 166 şüpheli için gözaltı kararı çıkarılırken, 108'i gözaltına alındı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   17:01:57

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye: 2 yılda 139 milyar TL kaynak ile ne ürettiniz?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP’li İBB yönetimi döneminde tüketilen İBB kaynakları hakkında detaylı bir açıklama yaptı. Son 2 yılda 139 milyar TL’lik kaynağın tüketildiğine dikkat çeken Kabaktepe, buna rağmen borçlanmanın çok ciddi ölçüde arttığını söyledi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   16:38:44

Başkan Erdoğan Kabine'yi topladı!

Kabine toplantısı kararları için tüm gözler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çevrilmiş durumda... Kabine toplantısında Bakanlar Kurulu, Bilim Kurulu'nun, 'Tam kapanma' önerisini ele alacak. Kabine toplantısı kararları Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından son dakika açıklaması ile duyurulacak. Peki, tam kapanma olacak mı? Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olacak mı? Kabine toplantısı kararları neler olacak? Tam kapanma kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı saatleri değişecek mi? İşte Kabine toplantısı kararları ve ele alınacak konularla ilgili son dakika detayları...

26 Nisan 2021 Pazartesi   15:51:13

Başkan Erdoğan 'Dünya Pilotlar Günü'nü kutladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Pilotlar Günü dolayısıyla pilotlarla bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'dan Ankara'ya gelişinde Esenboğa Havalimanı'nda pilotlar ile sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi...

26 Nisan 2021 Pazartesi   14:52:24

Başkan Erdoğan Ersin Tatar ile görüştü!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüştü. Tatar, 27-29 Nisan'da yapılacak gayriresmi Kıbrıs görüşmeleri için Cenevre'ye gidiyor.

26 Nisan 2021 Pazartesi   14:50:36

108 sanıklı 'Kobani' davasında HDP'lilere skandal talimat!

Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin davada, aralarında eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 28'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına başlandı. Terörün siyasi ayağa HDP'lilerin yargılandığı davada sanık avukatları mahkemeyi zorluk çıkarmak için protesto girişiminde bulundu. Öte yandan Demirtaş ve HDP'yi protesto eden şehit ve gazi yakınları da cezaevi önünde "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" ve "Terörist Selo" sloganları attı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   14:10:50

ABD İstanbul Başkonsolosluğu önünde Biden’a tepki: Burası Bizans değil Türkiye

ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanması, Türkiye Gençlik Birliği tarafından ABD İstanbul Başkonsolosluğu önünde protesto edildi. Konsolosluk önünden yapılan açıklamada, "Burası Bizans değil Türkiye, Konstantinopolis değil İstanbul’dur. Bu karar ABD’nin Türkiye’ye yönelik kuşatma planında yeni safhaya geçtiğinin göstergesidir. Sözde Ermeni soykırımı kararı atılan ilk kurşundur" denildi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   13:55:09

İstanbul için dev plan! İstanbul'da 7.5 büyüklüğündeki deprem için tahliye gemileri bekleyecek! İşte vatandaşın tahliye edileceği 18 il!

İstanbul’da beklenen 7,5 büyüklüğündeki deprem için uzmanlar uyarılarda bulunurken kentte büyük hazırlık yapılıyor. İçişleri Bakanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve diğer kamu kurumları ile birlikte, çok detaylı bir deprem eylem planı hazırlandı. Söz konusu planda depremzedeleri şehir dışına çıkarmak için İstanbul açıklarında tahliye gemileri bekleyecek. Hava, kara ve demir yolları aktif olarak kullanılacak.

26 Nisan 2021 Pazartesi   13:23:48

İstanbul'da korkutan yangın!

Esenler, Giyimkent'te işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, 15 konteyner yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

26 Nisan 2021 Pazartesi   13:21:35

Gültekin davasında karar günü!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Cemal Metin Avcı tarafından kan donduran bir vahşilikle öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 4’üncü duruşması bugün Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Gültekin’in katili Avcı, yeniden hakim karşısına çıkacak. Duruşmada, Gültekin'in ölüm sebebi ve zamanına ilişkin adli tıp raporunun gelmesi bekleniyor.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:58:11

AB faciaya ortak oldu! Akdeniz’deki can pazarını böyle izlediler!

Dünya, Akdeniz’de gerçekleşen göçmen faciasını konuşuyor. Orta Akdeniz’de yaklaşık 130 yasa dışı göçmenin, lastik botlarının alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybettiği faciaya, Avrupa Birliği gücünün bilerek müdahale etmediği ortaya çıktı. Ortaya çıkan verilere göre AB tarafından kurulan, yasa dışı göçmeleri bölgeye girmekten engellemekle sorumlu sınır gücü Frontex’in bölge üzerinde denetim gerçekleştiren uçağı, dalgalar arasında kalan göçmenleri bilerek görmezden gelerek hiçbir yardım çağrısında bulunmadı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:50:58

Vebitcoin 'CEO'sunun yeni görüntüleri!

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından gözaltına alınan şirketin CEO’su “Baron” lakaplı İlker B’nin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:49:39

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Sputnik V aşısının üretimi için o firma ile anlaştık

Rusya’dan yapılan son dakika açıklamada, Sputnik V aşısının Türkiye’de üretimi için Türk Viscoran ilaç firması ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:43:45

CHP ve İYİ Parti HDP'nin skandal 'soykırım' bildirisine neden sessiz? MHP'li Erkan Akçay'dan sert sözler

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden'ın, 1915 olayları hakkındaki 'soykırım' ifadesi sonrası Türkiye ayağa kalktı. Joe Biden'ın açıklamalarına çok sert tepkiler geldi. HDP ise yine Türkiye karşıtı cephe içerisinde yer alarak skandal bir bildiri yayınladı. Bildiride; sözde soykırım yalanına sahip çıkıldı. CHP ve İYİ Parti ise HDP'nin ihanet bildirisine sessiz kaldı. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay konuyla ilgili özel açıklamalar yaptı. Erkan Akçay HDP'nin bir nefret suçu işlediğini belirterek, CHP ve İYİ Parti'nin de HDP ile ağız birliği içerine girdiğini söyledi.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:18:32

Mahrem abisinin sözünden çıkmayan generale 20 yıl hapis!

FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturmada eski Kara Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Başkanı Serdar Atasoy ile birlikte gözaltı kararı verilen ve yasadışı yollarla sınırı geçmeye çalışırken yakalanan Tuğgeneral Nuri Canıkıymaz'ın 20 yıla kadar hapsi istendi. Cankıymaz hakkında hazırlanan iddianamede, zanlının FETÖ'ye tam bağlı olduğu mahrem abisi tarafından "gel denildiği geldiği, git denildiğinden gittiği" yorumu yapıldı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:11:34

4 kişiye de cinsel istismardan 75 yıl ceza almıştı! 'Cinci hoca'ya ikinci şok

Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı sözde 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, çok sayıda kişiyi dolandırdığı, 4 kişiye de cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 75 yıl 3 ay hapis cezası alan Tali Yüksel Yeşilot, Karaman'ın Ermenek ilçesinde 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı'ya 'yardım etme' suçundan da 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:06:23

Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 93. Akademi Ödülleri sahiplerini buldu. "Nomandland" filminin yönetmeni Chloé Zhao ise en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:04:32

Deva Partili Metin Kaşıkoğlu'nun sözleri HDP'lileri kızdırdı

HDP'nin sözde soykırımla ilgili yaptığı paylaşıma "Umarım sizin de soyunuz tez zamanda tükenir" diye yanıt veren Metin Kaşıkoğlu, ittifakta krize neden oldu.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:01:50

Taksiciler aşı önceliği istiyor!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, salgın nedeniyle risk altında olduklarını söyleyerek taksici esnafının aşılanmasını talep etti.

26 Nisan 2021 Pazartesi   12:00:58

 1  2  3