Haber Arşivi

İrfan Can Kahveci'yi sildiler!

Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra yakın arkadaşları İrfan Can Kahveci'yi takipten çıkardı.

31 Ocak 2021 Pazar   23:55:52

Manisa’da korkunç infaz: 4 ölü

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı kırsal Kestelli Mahallesi’ndeki arazide 4 genç başlarından vurularak öldürülmüş halde bulundu. 4 arkadaş arasında çıkan tartışmanın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı, gençlerden birinin 3 arkadaşını silahla vurduktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

31 Ocak 2021 Pazar   23:45:46

İrfan Can Kahveci formayı giydi! İşte ilk açıklamalar

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasını giydi. Deneyimli oyuncu, "İnşallah bu efsane çubuklu formanın hakkını vermeye çalışacağım. Çok mutluyum, babamın hayallerini gerçekleştirdim. Bu formanın hakkını vereceğim." dedi.

31 Ocak 2021 Pazar   23:08:07

Cenk Tosun yola çıktı

Beşiktaş'ın yeni transferi milli futbolcu Cenk Tosun, Türkiye'ye geliyor.

31 Ocak 2021 Pazar   22:07:12

Tatar'dan hainlere cevap: Öyle anlaşmayı imzalayacak kalem yok bende

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin garantörlüğünden ve Türk askerinden asla vazgeçmeyeceklerini belirterek, KKTC'nin egemenliğine zarar verecek bir anlaşmayı asla imzalamayacağını kaydetti.

31 Ocak 2021 Pazar   22:01:36

Nevşin Mengü'den skandal sözler! Kabe'ye yapılan alçak saldırıyı böyle savundu

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin hakimliğe çıkarılan şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2'si ev hapsi şeklinde adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Provokatör Nevşin Mengü ise alçak saldırıyı gerçekleştirenleri savunarak skandal sözler sarfetti.

31 Ocak 2021 Pazar   21:14:26

Biden yönetimi PKK'ya 240 TIR mühimmat gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri liderliğini Cumhuriyetçi Donald Trump'ın elinden alan yeni Demokrat başkan Joe Biden, icraatlerine başladı. Son dakika bilgilerine göre seçim sürecinde de sık sık terör örgütü YPG/PKK'ya göz kırpan açıklamalarda bulunan Biden, sözlü desteğini eyleme dönüştürdü. ABD'den Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütüne 240 TIR dolusu silah ve mühimmat gönderildi.

31 Ocak 2021 Pazar   20:18:08

Galatasaray transferi KAP'a bildirdi!

Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Portekizli orta saha Gedson Fernandes'i 15. yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. A Spor'un haberine göre 22 yaşındaki, oyuncu, kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

31 Ocak 2021 Pazar   20:16:10

Fenerbahçe ve Başakşehir, İrfan Can Kahveci için anlaşmaya vardı! Fenerbahçe'den KAP açıklaması geldi

Fenerbahçe'nin İrfan Can Kahveci'nin transferi için Başakşehir kulübü ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, İrfan Can için kahve fincanı paylaşımı yaptı. Bunun ardından Sarı-lacivertli kulüp, İrfan Can Kahveci için Başakşehir ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

31 Ocak 2021 Pazar   20:11:32

İşte 31 Ocak Türkiye koronavirüs vaka sayısı verileri ve tablodaki son durum

Sağlık Bakanlığı resmi sitesi üzerinden yayınladığı koronavirüs tablosu ile Türkiye'de günlük tespit edilen vaka sayısı, salgın kaynaklı can kaybı, yoğun bakım hasta sayısı gibi tüm detayları erişime açıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda rakamların kritik seviyeyi aşmasıyla beraber 81 ilde kısıtlamalar uygulamaya geçmişti. Uzunca bir süredir uygulanan kısıtlamalar sonrası, ağır hasta sayısında gözle görülür düşüş ise dikkat çekiyor. İşte 31 Ocak koronavirüs tablosu

31 Ocak 2021 Pazar   20:01:00

Emniyetten CHP'li Mahmut Tanal ve BirGün Gazetesi'nin 'polis memurunun mobbing nedeniyle intihar etti' iddiasına yalanlama!

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP ve HDP yanlısı yayınlarıyla bilinen BirGün Gazetesi'nde yer alan "22 yaşında bir polis memuru mobbing nedeniyle intihar etti" başlıklı haberin yalan olduğunu açıkladı. Aynı iddia CHP'li Mahmut Tanal tarafından da sosyal medyadan yayılmıştı.

31 Ocak 2021 Pazar   19:45:25

Zorlu derbide Trabzonspor Beşiktaş'ı yendi

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Son haftaların formda iki takımının mücadelesinden Trabzonspor galip çıktı. Bordo-mavililer 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı Montero (kendi kalesine) ve Hugo'nun golleriyle 2-1 kazanmayı bildi. Siyah-beyazlıların tek golü ise Aboubakar'dan geldi. Bu sonucun ardından Beşiktaş 44 puanda kalırken, liderliği de Fenerbahçe'ye kaptırdı. Karadeniz ekibi ise 36 puana yükseldi. Öte yandan Abdullah Avcı eski takımı Beşiktaş'ı yenerek çıkışını sürdürdürken, siyah-beyazlılar ise ligde 9 maç sonra kaybetti. İşte detaylar...

31 Ocak 2021 Pazar   19:42:57

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, mesleki gelişim programlarının, 400 bin öğretmenin başvurusuna açıldığını duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından çevrim içi mesleki gelişim programlarının, 400 bin öğretmenin başvurusuna açıldığını açıkladı.

31 Ocak 2021 Pazar   19:37:40

CHP’deki tecavüz skandalında yeni ifade! Mağdur kadın yaşadığı dehşeti anlattı!

Antalya’nın Aksu ilçesinde yaşanan tecavüz vakasıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız tarafından tecavüz edildiğini ve ardından darp edildiğini iddia eden parti üyesi Nurcan Y.’nın savcılıkta verdiği ifadede yer alan ayrıntılar kan dondurdu.

31 Ocak 2021 Pazar   18:52:56

Tedbirlere uymayan Kaftancıoğlu ve yanındakilere ceza

Koronavirüs tebdirleri kapsamında kapalı olan Nişantaşı'ndaki bir restoranda yemek yiyen CHP'lilerden ceza kesilen isimler belli oldu. Şişli Kaymakamlığı'nın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun yanı sıra Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'ye ceza kestiği öğrenildi.

31 Ocak 2021 Pazar   18:45:39

Suriye'de kanlı saldırı!

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ve Bab ilçesilerinde üst üste bombalı terör saldırısı meydana geldi. Suriye'nin kuzeyindeki Bab ve Azez ilçelerinde düzenlenen terör saldırılarında ölenlerin sayısı 10'a, yaralı sayısı 24'e yükseldi.

31 Ocak 2021 Pazar   17:42:34

İYİ Parti'de skandallar silsilesi: Meral Akşener'in kripto danışmanından FETÖ'ye övgü dolu sözler!

Millet İttifakı'nın FETÖ bağı her geçen gün yeni detaylarla deşifre olmaya devam ediyor. Son olarak Meral Akşener'in danışmanı olan Murat İde'nin Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. İde'nin paylaştığı tweetlerde FETÖ ve FETÖ'cülere destek verdiği ortaya çıktı. Öte yandan Murat İde'nin FETÖ’nün kapatılan yayın organı Kanaltürk’e sık sık konuk olduğu ve 'Kıdemli Yorumcusu' olduğu deşifre edildi. FETÖ bağlantılarıyla sık sık gündeme gelen İYİ Parti'de bu ilk skandal değil. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz'ın FETÖ'nün yönettiği Kronos isimli sitede yapmış olduğu söyleşi de partinin FETÖ bağlantısının bir göstergesi olmuştu. Parti, İl Başkanlarının FETÖ iddialarıyla çalkalanırken İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun sosyal medya hesabından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i takip ettiği ortaya çıktı. Öte yandan, aylar önce İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu açıklamış, Meral Akşener'i de konuyla ilgili uyardığını söylemişti. İşte tüm ayrıntılarıyla İP'teki FETÖ krizleri...

31 Ocak 2021 Pazar   17:27:37

HDP Esenyurt ilçe binasına operasyonda yeni gelişme! Tutuklandı...

İstanbul Esenyurt'ta HDP ilçe binasına düzenlenen operasyonda gözaltına alınan HDP Esenyurt ilçe başkanı Ercan Sağlam "terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklandı. Parti yöneticilerinden Dilan Kılıç hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.

31 Ocak 2021 Pazar   16:34:07

Hayvan haklarıyla ilgili kritik düzenleme hazır! İşte sokağa bırakma cezası

AK Parti’nin iki yıldan beri üzerinde çalıştığı düzenleme, bu hafta yapılacak son rötuşlardan sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak, ardından da TBMM’ye gelecek. 10 gün içerisinde tamamlanması beklenen süreci en yakından takip edenler de yine Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan olmuştu. İşte hayvan haklarıyla ilgili son dakika haberi ve yeni yasanın ayrıntıları

31 Ocak 2021 Pazar   16:08:44

Muharrem İnce'den istifa açıklaması!

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, "Biz birkaç milletvekillik bir parti kurma derdinde değiliz. Önümüzdeki süreçte yüzde 50 artı biri alacak bir siyasi yapı oluşturacağız. Bende çok kısa süre içerisinde istifa edeceğim" dedi. İnce ayrıca, CHP'den istifa eden Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in kuracağı partiye katılacağını söyledi. İşte CHP'de kulisleri hareketlendiren son dakika açıklaması

31 Ocak 2021 Pazar   16:04:24

Bakan Selçuk'tan flaş EBA paylaşımı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından uzaktan eğitim 'EBA Mobil Destek Araçları' ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ilk Kovid-19 vakası görüldükten hemen sonra Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT iş birliği ile oluşturulan TRT EBA TV İlkokul/Anaokulu, TRT EBA TV Ortaokul ve TRT EBA TV Lise kanalları SD ve HD olarak 23 Mart 2020 tarihinde yayın hayatına başladı.

31 Ocak 2021 Pazar   15:33:25

Büyük kepazelik! DEVA Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş canlı yayında küfür etti

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nin Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, yerel bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında küfür etti. Program sunucusu Murat Altay ise anons yapmaya hazırlandığı sırada duyduğu sözler karşısında büyük şok yaşadı.

31 Ocak 2021 Pazar   15:00:44

CHP’nin bir algı operasyonu daha çöktü!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP’nin sosyal medyada başlattığı ‘esnaf kepenk kapatıyor’ kampanyasına tepki gösterdi. Çalık, “CHP’nin genel siyasetinin ekseni 'yalan'. En çok yaptıkları iş algı operasyonudur. Sadece geçen yıl 365 bin 533 işyeri açıldı” dedi.

31 Ocak 2021 Pazar   14:27:48

Beşiktaş o ismin sözleşmesini uzattı!

Bu sezon sergilediği başarılı performans ile ligde zirve yarışı veren Beşiktaş, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu.

31 Ocak 2021 Pazar   14:25:56

Karayılan'dan 'kaçanları vurun talimatı'

Türk Silahlı Kuvvetlerinin son dönemdeki etkili operasyonları neticesinde önemli kayıplar veren bölücü terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor.

31 Ocak 2021 Pazar   13:42:55

 1  2