Haber Arşivi

Aydın'da Makilik Alanda Yangın

Aydın'ın Didim ilçesinde makilik alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

27 Eylül 2018 Perşembe   05:55:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'den Ayrıldı

Cumhurbaşkanını Recep Tayyip Erdoğan’nın 4 gün süren ABD temaslarını tamamlayarak beraberindekiler taşıyan özel uçak, New York’taki JFK Uluslararası Havaalanı’ndan Almanya’ya hareket etti.

27 Eylül 2018 Perşembe   05:37:02

Fatih'te Marangoz Atölyesinde Yangın

Fatih'te bir marangoz atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

27 Eylül 2018 Perşembe   04:53:32

Kontrol Noktasında Otomobilin Çarptığı Polis Memuru Yaralandı

Bartın'da uygulama noktasındaki araç kontrolü sırasında bir otomobilin çarptığı polis memuru yaralandı.

27 Eylül 2018 Perşembe   04:44:33

Fatih'te Marangozhanede Yangın

İstanbul – Fatih’te iki katlı bir binanın alt katındaki marangozhanede çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürülen yangın da can kaybı yaşanmadı.

27 Eylül 2018 Perşembe   04:29:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de Yatırımcılara Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : (1)'Bugüne kadar (ABD ile) pek çok badireyi atlatan stratejik ortaklığımız, bu çalkantılı dönemin de üstesinden gelecektir'' 'FETÖ ve PYDYPG terör örgütüyle ilişkiler bağlamında, (ABD ile) ilişkilerimizde maalesef kapatmamız gereken ciddi bir mesafe bulunuyor' 'Mevcut yönetimdeki kimi çevreler, görüş ayrılıklarımızı tehdit, baskı ve şantaj diliyle çözebileceklerini zannediyor' 'Bugün itibariyle Türk firmalarının Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yatırımı 4,6 milyar doları geçti' 'Trump yönetiminin, genel olarak siyasi hedeflerine ticari konuları araç olarak kullanarak ulaşmak istemesi, ekonomik iş birliğimizin ilerlemesinin önündeki engellerden birisidir' 'Ülkemiz için iki kat artırılan demirçelik vergileri, yaptırımlar, soruşturmalar ve tabii ki kur hareketleri, mevcut yönetimin ülkemizi hedef alan adımlarından bazılarıdır. Tüm bunlara rağmen, Amerika ile olan siyasi ve ticari ilişkilerimizin geleceğine umutla bakıyoruz' 'Savaşın, bilhassa ticaret savaşlarının kazananı yoktur. Tek taraflı alınan her karar mukabili ile karşılık bulur'

27 Eylül 2018 Perşembe   04:16:03

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması 'İdlib Mutabakatı Son Şans'

New York'ta Rus ve İranlı mevkidaşları ile üçlü bir görüşme gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: 'Bu (İdlib Mutabakatı), esasen Suriye'de bir siyasi çözüm için son bir şanstır. Bu fırsatı kaçırmamamız lazım' 'Artık Suriye krizinin siyasi bir süreçle, bir istikrar ve barışa dönmesi gerekiyor'

27 Eylül 2018 Perşembe   02:42:33

Kadıköy'de Yol Çöktü

Kadıköy’de yağan yağmurun ardından alt yapı çalışmalarının olduğu yolda çökme meydana geldi.

27 Eylül 2018 Perşembe   02:08:02

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Diş Hekimi Öldü

Adana’da bir sürücü direksiyon başında kalp krizi geçirdiğini anlayınca kimseye çarpamamak için aracını refüje çıkardı. Sürücü hastaneye kaldırılırken yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:51:02

Trump'tan Türkiye İle İlgili Yeni Açıklama

ABD Başkanı Donald Trump: '(İdlib mutabakatı) Milyonlarca insan öldürülecekti ve bu bir utanç olacaktı. Şunu da belirteyim: Türkiye'nin çok büyük yardımı dokundu. Türkiye çok iyi. Türkiye tüm bu durum konusunda bize çok yardımcı oldu' '(İsrailFilistin sorunu) İki devletli çözüm olacağını düşünüyorum. Bir yönüyle zor bir anlaşma çünkü toprak işleri var, toprak sınırlarının belirlenmesi durumu var ve birçok çizim ve başka şeyler gerekir ama diğer yönüyle de iyi olacağını düşünüyorum çünkü insanların kendi toprakları ve yönetimleri olacak' '(Kuzey Kore lideri Kim Jongun ile eski atışmaları) Şimdi ikimiz de onlara gülüyoruz'

27 Eylül 2018 Perşembe   01:49:33

Irak'ta Hükümet Kurma Çalışmaları Sürüyor

Hükümet kurma çalışmaları kapsamında, birinde Irak Türkmenlerinin de temsil edildiği beş koalisyon başkent Bağdat'ta ilk toplantısını gerçekleştirdi Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşet Salihi: 'Türkmenler olarak, söz konusu koalisyonun bir parçasıyız ve hükümet kurma çalışmalarında karar alıcılar arasında yer alıyoruz'.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:25:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van Der Bellen İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Kurulu için geldiği New York’ta Ukrayna Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen ile görüştü.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:22:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukraynalı Mevkidaşı İle Görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukraynalı mevkidaşı Petro Poroşenko ile görüştü.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:18:33

Fed Başkanı Powell Faiz Kararını Değerlendirdi

Fed Başkanı Jerome Powell: 'Büyüme çok sağlıklı bir hızda devam ediyor. İşsizlik düşük, çalışanların sayısı istikrarla artıyor ve ücretler yükseliyor. Enflasyon düşük ve durağan. Bunların hepsi iyi işaretler' 'Bizim ekonomimizin güçlü olmasının ve faizlerin artmasının, özellikle dolar üzerinden borcu bulunanlar olmak üzere diğer ülkeler için baskı yarattığını biliyoruz. Bu nedenle çok şeffaf olmaya çalışıyoruz ve çok kademeli hareket ediyoruz' 'Bazı ülkeler ciddi sorunlar yaşıyor ancak bu yükselen piyasa ekonomilerinin geneli için doğru değil. Sadece az sayıda ülke bu durumda ve bu ülkelerin bütçe açıkları, dış borçları ve yüksek enflasyon gibi kırılganlıkları var'

27 Eylül 2018 Perşembe   01:14:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avusturyalı Mevkidaşı İle Görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturyalı mevkidaşı Alexander Van der Bellen ile New York'ta bir araya geldi.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:08:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan FAZ'a Makale Yazdı (2)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Almanya'dan öncelikli beklentimiz, Birleşik Krallık hükümetinin yaptığı gibi, bu darbe girişiminin FETÖ tarafından yapıldığını kabul etmesidir' 'Türkiye'nin Almanya'dan beklentisi, Almanya'nın iç barışını da tehdit eden ve zaman zaman Alman vatandaşları da terör saldırılarının hedefi haline getiren FETÖ, PKK ve DHKPC gibi terör örgütleri ile mücadele konusunda, müttefiklik hukuku çerçevesinde Türkiye'ye gerekli desteği vermesidir'Almanya gibi büyük ve köklü bir devletin Türkiye siyasetinin yahut Alman kamuoyunun, PKK ve FETÖ gibi terör örgütleri yahut başka marjinal gruplar tarafından yönlendirilmesi, ikili ilişkilerimize telafisi mümkün olmayan zararlar vermektedir'.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:05:32

Malatya'da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı Açıklaması 2 Ölü, 1 Yaralı

Malatya'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

27 Eylül 2018 Perşembe   01:02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan FAZ'a Makale Yazdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (1) ''Türkiye ve Almanya'nın anlaşmazlıklarını bir tarafa bırakarak ilişkilerinde yeni bir sayfa açması ve ortak çıkarlarına odaklanması son dönemde dünyada ortaya çıkan dramatik gelişmeler nedeniyle iki taraf açısından da zaruridir'''Bazı Avrupa ülkelerinde aşırı sağcı partilerin iktidar ortağı olduğuna şahit olmaktayız. Aşırı sağın yükselişi ve kurumsal ırkçılık bugün Avrupa'nın demokratik düzeni ve farklı kültürlerin, inançların birlikte yaşama ideali için en büyük tehdit haline gelmiştir'' ''Dünyamız Afganistan, Irak, Filistin, Yemen, Suriye, Somali ve Libya gibi ülkelerde devam eden iç savaşlardan dolayı İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük mülteci krizi ile karşı karşıyadır. Türk devleti ve Türk milleti bu küresel krizin yönetilmesi konusunda üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştır. Bu çerçevede tüm dünya umudunu kesmişken Rusya ile yaptığımız İdlib anlaşması ile Suriye'deki yeni bir felaketi ve mülteci akınını önlemiş olduk. Avrupalı müttefiklerimizden beklentimiz bu konuda ellerini taşın altına daha fazla koymalarıdır''

27 Eylül 2018 Perşembe   01:00:32

Cengiz Ünder Parladı, Roma Kazandı

Serie A’nın 6. haftasında Roma sahasında karşılaştığı Frosinone’yi 4-0 mağlup etti. milli futbolcu Cengiz Ünder performansıyla ön plana çıktı. Roma’da ilk 11 başlayan Cengiz Ünder 1 gol, 1 asist ile mücadele etti.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:57:02

Evden 'Hayvan Otlamaya Gidiyorum' Diyerek Çıktı, Geri Dönmedi

Tokat’ta “hayvan otlatmaya gidiyorum” diyerek evinden ayrılan genç üzerindeki 4 bin 500 lira ile kayıplara karıştı.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:37:03

Kaza Yapan Alkollü Sürücü Otomobilde Uyuyakaldı

Konya'da demir korkuluklara çarpan alkollü sürücü, uyuyakaldığı otomobilinden itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:29:03

Mustafa Cengiz Açıklaması 'Ağustos İtibariyle Futbolculara Borcumuz Sıfır'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ağustos ayı itibariyle futbolcularına borcu olmadıklarını söyledi. Başkan Cengiz olağanüstü genel kurul için ise, “Yetkilerin hepsi tek tek anlatılacak. Ünal Aysal yönetiminde bu yapılmış, Dursun Özbek yönetiminde aynı yetkiler alınmış. Ben Dursun Bey’den görevi aldım. Şimdi bu yetkiyi yeniden almam gerekiyor. Bunlar birebir aynı. Ben özel, ek bir şey istemiyorum. Bunlar olması gereken yasal düzenlemeler. Hayır derlerse bir şey yapamayız” dedi.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:27:32

Yola Çıkan Domuz Sürüsü Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Hatay’da domuz sürüsünün karayoluna çıkması üzerine 4 aracın karıştığı kazada 5 domuz öldü.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:20:33

Sürüye Saldıran Kurtlar 11 Küçükbaş Hayvanı Telef Etti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kurtların saldırdığı sürüdeki 11 küçükbaş hayvan telef oldu.

27 Eylül 2018 Perşembe   00:17:32

Chelsea, Lig Kupası'nda Liverpool'u Eledi

İngiltere Lig Kupası 3. tur mücadelesinde Chelsea, geriye düştüğü maçta Liverpool'u 21 yenerek üst tura yükseldi

27 Eylül 2018 Perşembe   00:15:02

 1  2  ...  74  75  76