Fuat Oktay Ordu'daki hasarın boyutunu açıkladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, selin vurduğu Ordu'da yaptığı açıklamada "66 konut, 264 iş yeri ve 60 araçta hasar tespit edildi. Su baskınından zarar gören ailelerimizin hiçbiri mağdur edilmeyecek. Can kaybımız olmadı. Hasar alt seviyede" dedi.

Fuat Oktay Ordu'daki hasarın boyutunu açıkladı
Fuat Oktay Ordu'daki hasarın boyutunu açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, selin vurduğu Ordu'da açıklama yaparak hasarın boyutunu açıkladı.

İşte Fuat Oktay'ın açıklamalarından satır başları:

Ne tür zarar versa hepsini devletimiz kısa sürede çözüme kavuşturacak. İçeri bölgelerde de irili ufaklı bazı köprülerde hasar vardı. Ulaştırma Bakanlığı çok hızlı bir şekilde bununla ilgili projeleri geliştiryor. En kısa zamanda bu köprüleri yeniden hizmete açacağız.

Ordulu vatandaşlarımızı ve ana güzergahı kullanan vatandaşlarımızı mağdur etmeden en kısa sürede bunları tamamlayacağız.

66 konut, 264 iş yeri ve 60 araçta hasar tespit edildi. Su baskınından zarar gören ailelerimizin hiçbiri mağdur edilmeyecek. Can kaybımız olmadı. Hasar alt seviyede.

İklim değişiyor ve Türkiye de bu değişimden payını alıyor. Bir zihinsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bundan sonrasında çok çok daha hassas olmamız gereken bir döneme giriyoruz. Afet olduktan sonra değil, olmadan tedbirlerimizi almak zorundayız.

Fuat Oktay Ordu'daki hasarın boyutunu açıkladıOrdu'daki sel 500 bin kişiyi vurdu; köprüler çöktü, yaralılar var