Haber Arşivi

Hastane Önünde Kurşun Yağmuruna Tutulan 1 Kişi Ağır Yaralandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan bir hastane önünde husumetlisi tarafından kurşunlanarak başından ve göğsünden vurulan bir kişi ağır yaralandı. Şüpheli veya şüpheliler yaşanan olay sonrası kaçarken, ağır yaralı şahsın yakınları ise hastane önünde sinir krizi geçirdi.

3 Ağustos 2018 Cuma   02:12:18

Mali'de Cumhurbaşkanı Seçimi İkinci Tura Kaldı

Ülkede 28 Temmuz'da yapılan seçimin ilk turunda mevcut Cumhurbaşkanı İbrahim Bubacar Keita'nın oyların yüzde 41,42'sini, muhalefet lideri Soumaila Cisse'nin ise yüzde 17,8'ini aldığı açıklandı.

3 Ağustos 2018 Cuma   02:03:18

'Hamas'ın İki Numaralı İsmi' Aruri Gazze'ye Döndü

Hamas'ın sürgünde bulunan iki numaralı ismi Salih elAruri, Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'ndan geçerek 8 yıl aradan sonra döndüğü Gazze'de, Hamas lideri İsmail Heniyye ve Siyasi Büro üyeleri tarafından karşılandı İsrail ve Filistin medyası, Aruri'nin Gazze'ye dönüşünün 'Hamas ve İsrail arasında uzun vadeli bir anlaşma için üçüncü taraflar aracılığıyla yürütülen görüşmelerle alakalı olduğunu' yazdı Hamas'tan üst düzey bir heyet, Kahire'de Mısır istihbaratıyla, Filistin ulusal birliği ve İsrail ile Gazze'deki direniş örgütleri arasında uzun vadeli bir ateşkes anlaşması sağlanması için yoğun görüşmeler yürütüyor İsrail ablukası altında 12 yıl boyunca büyük bir insani kriz yaşayan Gazzeliler, 'İsrailli ve Filistinli taraflar arasında uzun vadeli bir anlaşma olabileceği ve bunun ablukayı hafifleterek yaşam koşullarını iyileştirebileceği ihtimalini' konuşuyor.

3 Ağustos 2018 Cuma   01:58:18

Balıkesir'de Terör Örgütü Üyesi Yakalandı

Balıkesir’de terör örgütü üyesi olmak suçundan aranan İ.T yakalanarak gözaltına alındı.

3 Ağustos 2018 Cuma   01:44:49

Aydın'da Yangın Paniği

Aydın Efeler ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede tüm daireyi saran yangın binanın diğer katlarına sıçramadan söndürüldü. Yangın çıkan binada oturanlar ekipler tarafından tahliye edilirken, yangında yaralanma ve can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:47:18

Düğünde Havaya Ateş Açılması Sonucu Bir Çocuk Yaralandı

Siirt’in Kurtalan ilçesindeki bir düğünde pompalı tüfekle havaya ateş edilmesi sonucu bir çocuk yaralandı.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:28:18

Yeşilçam'ın Usta Oyuncuları Sinema Öğrencileriyle Buluştu

Yunus Emre Enstitüsü, İstanbul Şehir Üniversitesi ve Sinema Genel Müdürlüğü'nün iş birliğiyle düzenlenen, 20 ülkeden 23 öğrencinin katıldığı Türk Sineması Yaz Okulu programı kapsamında Yeşilçam oyuncuları Türkan Şoray ve Ediz Hun, sinema öğrencileriyle bir araya geldi Türkan Şoray:Önemli olan mesleğinizi, insanları sevmeniz. İnsanları severseniz onların dertlerini anlatmak size dert olacak ve yaptığınız işten haz duyacaksınız. Ülkenize ve dünyaya faydalı olduğunuzu düşüneceksiniz. Hayal ettiğiniz dünyayı kuracaksınız. Onun için o kadar güzel bir meslek ki sinema' 'Ben filmlerimde başarılı olduysam gerçekten oynuyormuş gibi yapmadım. Ben oyuncu tabirine de karşıyım, kabul etmiyorum bunu. Biz aslında gerçeği yansıtıyoruz' Ediz Hun: 'Sinemaya çok genç yaşlarda başladığım için disiplin, saygı, yaş gözetmeksizin birbirine olan sevgi ve muhabbetin gelişmesini gördüm. Kendini kontrol etmeyi, özgüveni sinemada öğrendik' 'Bizim alkışımız sizin gözlerinizdeki sevgi parıltılarıdır. Bizim alkışımız, sizin bize gösterdiğiniz teveccüh. Bunu bizden esirgemediniz bugüne dek. Biz sizlerle yaşıyoruz'

3 Ağustos 2018 Cuma   00:25:49

Kocaeli'de Trafik Kazası Açıklaması 5 Yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:25:48

Karabük'te Ev Yangını

Karabük'ün Ovacık ilçesinde bir evde çıkan yangın, hasara neden oldu.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:06:18

Macaristan'dan Ukrayna'ya Tepki

Macaristan ve Ukrayna arasında geçen yıl eğitim kanunu dolayısıyla başlayan kriz devam ediyor.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:03:48

Fas AB'nin 'Düzensiz Göçle Mücadele' Desteğini Yeterli Bulmuyor

Fas Hükümet Sözcüsü Mustafa elHalfi: 'Fas'ın çabası ve fedakarlığı düzeyinde destek alması için Fas ve Avrupa Birliği arasında ortak sorumluluk taşıyan güçlü bir iş birliğine ihtiyaç var. AB'nin verdiği mali destek, Fas'ın çabası ve fedakarlığı kadar büyük değil'

3 Ağustos 2018 Cuma   00:01:18

Kardemir Karabükspor'da Transfer

Karabük ekibi, Francis Narh ve Taşkın İlter'i kadrosuna kattı.

3 Ağustos 2018 Cuma   00:00:48

 1  2  ...  66  67