Haber Arşivi

ABD'nin Irak-Suriye Sınırına Hava Saldırısı Düzenlediği İddiası

Irak Savunma Bakanlığı, ABD'nin sınırda Irak güçlerine herhangi bir hava saldırısında bulunmadığını açıkladı.

19 Haziran 2018 Salı   03:41:25

'Yalova'da Büyümeyle Bu İşler Olmuyor'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (3) 'Benim elimde yetki olmuş olsa, Muharrem İnce'ye bir asker elbisesi giydirir, iki tane de askeri yanına veririm, 'Git Afrin'de, Güneydoğu Anadolu'da mücadeleyi yap. Apoleti nasıl sökeceksin, görelim' derim. Yalova'da büyümeyle bu işler olmuyor' 'Ben bedelli askerlik istiyorum, onun da bedeli şu olacak; üçte birini şuraya vereceğim, üçte birini buraya vereceğim diye konuyu istismar etmenin de bir manası yok. Bunlar ciddi konulardır' '(Eski Başbakan Çiller'in AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi'ne katılması) Türkiye'nin gerçeği karşısında milli bir şuurla orada olduğunu söylüyor, başka amaç taşımıyor. Ben bunu çok anlamlı buldum ve tebrik ediyorum' 'Temel Karamollaoğlu'nun Halk TV'de o kadar alkış almasının bir sebebi olsa gerek. Cumhurbaşkanlığı seçimi bittikten sonra Uğur Dündar ile program yapsın, ne kadar alkış alacak acaba?' '(Sakarya'da patileri kesilen köpek yavrusunun ölümü) Milletvekillerimizden, İstanbul Milletvekili olan Arzu Erdem ile Ankara Milletvekili Erkan Haberal, ikisinin de ayrı yasa çalışmaları var. Zannederim Meclis açıldıktan sonra kendileri de milletvekili olarak Meclis'e gelirse, inşallah bu yasa için elden gelen gayreti gösteririz. Bizim arkadaşlarımız yasayı hazırladılar'

19 Haziran 2018 Salı   03:28:55

Kuşadası'nda Otomobil Yayaya Çarptı

Kuşadası’nda meydana gelen trafik kazasında yaya yolundan yürüyen belediye personeli A.Y.’ye otomobil çarptı. Ağır yaralanan A.Y. hastaneye kaldırıldı.

19 Haziran 2018 Salı   03:20:25

BM Yemen Özel Temsilcisi, Husilerle 'Hudeyde Limanı'nı' Görüştü

Özel Temsilci Martin Griffiths, 'Husilerin ikinci adamı' olarak bilinen Mehdi Meşat'la görüşmesinde Hudeyde Limanı'nın muhtemel bir askeri çatışmadan uzak tutulması meselesini ele aldı.

19 Haziran 2018 Salı   03:10:55

İskenderun Körfezinde Çakan Şimşekler Kartpostallık Görüntüler Oluşturuyor.

Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde, körfez üzerinde yağmur öncesi ortaya çıkan şimşeklerin çakma anları muhteşem görüntülere sahne oldu.

19 Haziran 2018 Salı   03:04:55

Suudi Arabistan'da 'Eğlence Sektörü'

Eğlence İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmed bin Akiyl elHatib, Kraliyet kararıyla görevinden alındı.

19 Haziran 2018 Salı   02:53:55

Evden Ziynet Eşyası Çalan Şüpheli Tutuklandı

Kuşadası’nda bir evden ziynet eşyası ve bilgisayar çalan şüpheli bir kişi polis tarafından yakalandı.

19 Haziran 2018 Salı   02:52:54

Fotoğraf Çektirirken Uçuruma Düştü Karnındaki Bebeğiyle Öldü

Kelebekler Vadisi'nin üst tarafındaki kayalıklardan eşine poz verirken düşen 7 aylık hamile kadın, karnındaki bebeğiyle yaşamını yitirdi.

19 Haziran 2018 Salı   02:52:24

Bakan Soylu Mersin'de Vatandaşlarla Buluştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (1) 'Yüksekova'da 15 yaşındaki kızı zorla dağa götürülen bir anne kolumdan tuttu, 'Sen devletin adamısın, güçlü adamsın. Bana kızımı getir.' dedi. O annenin o haline çare olamazsan ne yapacaksın. Bugün oradaki anneler artık kızım birileri tarafından götürüldü mü diye endişe etmiyorlar. Oturuyorlar kızlarıyla, doktor mu mühendis mi olacaksın diye bakıyorlar' 'Bugün Almanya, Amerika sağlıkta bize hava attığı o noktada değil. Amerika 'Sağlıkta devrim yapacak' diye başkan seçti. Beceremedi ve gitti. Türkiye büyük devrimler gerçekleştiriyor'

19 Haziran 2018 Salı   02:49:54

Söke'de Yolcu Otobüsü Devrildi Açıklaması 28 Yaralı

Aydın’ın Söke ilçesinde, bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 28 kişi yaralandı.

19 Haziran 2018 Salı   02:43:55

ABD'de Kullanılan Oylar Türkiye'ye Gönderildi

Türkiye'nin New York Başkonsolosu Ertan Yalçın: 'ABD genelinde 106 bin 336 kayıtlı seçmenden 31 bin 419'u oy kullandı'.

19 Haziran 2018 Salı   02:37:55

Suudi Arabistan, Katar'ı 'Adaya Dönüştürmeyi' Planlıyor

Suudi Arabistan'ın Katar'la arasına açmayı planladığı Selva Kanalı adı verilen projenin uygulanmasına yakında başlanacağı ve bir yıl içinde tamamlanacağı belirtiliyor.

19 Haziran 2018 Salı   02:33:25

Gemlikli Şehit Annesine Ziyaret

AK Parti'li ve MHP'li yöneticiler, milletvekili adayları, Bursa'da CHP'nin broşürünü almayı reddetmesi üzerine yaşanan tartışmanın ardından karakolluk olan şehit annesine ziyarette bulundu.

19 Haziran 2018 Salı   02:31:55

'Ülkücülüğün Bir Haysiyeti Vardır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (2) '(MHP tabanının İnce ya da Akşener'e oy vereceği iddiaları) Şimdi kalkıp Erdoğan ile diğerlerini mukayese ettiği zaman, Türkiye'de hele hele terörle mücadeledeki sağlanmış olan üstün başarıyı gölgeleyebilecek bir hataya bir ülkücü nasıl düşebilir' 'Peki kime verecek? İnce'ye mi verecek? Partiyi bölüp dağıtmak için her türlü entrikaya girmiş olanlara mı verecek? Doğu Perinçek'e mi verecek? Ülkücülüğün de bir hassasiyeti vardır, haysiyeti vardır, kararlılığı vardır. Ülkücüyü böyle herkes pazarda alıp satamaz, öyle bir noktaya getiremez' 'Cumhurbaşkanlığı ile Meclis uyumlu çalışamayacak bir konuma geldiği vakit o anayasa değişikliği içerisinde bunların da çıkış yolları vardır, onlar hayata geçer. Mesela bir taraflı erken seçim düşünülebilir' '(Seçimden sonra Cumhur İttifakı'nın biteceği iddiası) Tuğrul Türkeş'e cevap verme ihtiyacı hissetmiyorum. O, merhum Başbuğumuzun bize teberiğidir, her türlü konuşmayı yapmakta serbesttir. Nerede bulunmasını arzuluyorsa orada bulunsun. Bizimle bir ilişkisi kalmamıştır'Bu pazarlık gibi, rüşvet alma gibi bir haldir. Kurulacak olan şeyde iki tane arkadaşımızın bakan olarak bulunması demek MHP'yi rencide eder, dikkat etmek lazım. Çünkü Ahmet Davutoğlu Bey böyle bir hataya düşmüştür' 'Bir FETÖ hareketi siyasi alanı boş bırakamaz. Bu her partide olabilir. İktidarda da olabilir, muhalefette de olabilir. Öyleyse siyasi ayağı üzerinde de çok kararlı durmak lazım' 'FETÖ ve PKK terörünün kökü kazınmadan OHAL'in kaldırılmasını doğru bulmam' 'Bir TÜSİAD Başkanı var. Değerli bir şahıs, iş adamı. Her konuşmasının başında 'OHAL kalksın' diyor. OHAL'in ekonomik açıdan kendilerine verdiği zararı gelip yetkililere anlatsınlar. Ama niye OHAL kalksın?'

19 Haziran 2018 Salı   02:24:25

Son Fotoğrafını Kendi Eliyle Çekten 7 Aylık Hamile Kadın Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 7 aylık hamile kadın dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi’nde fotoğraf çektirirken dengesini kaybetmesi sonucu yaklaşık 300 metre yükseklikten kayalıklara düşerek feci şekilde can verdi. Talihsiz kadından geriye ölmeden birkaç dakika önce eşiyle birlikte yaptığı özçekim fotoğrafı kaldı.

19 Haziran 2018 Salı   02:16:55

Soylu Açıklaması 'Bizim Evlatlar Yılbaşından Bugüne Kadar 9 Bin 500 Uyuşturucu Satıcısını Kodese Tıkıverdi'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ile mücadelenin devam ettiğini vurgulayarak, "Bizim evlatlar yılbaşından bugüne kadar 9 bin 500 uyuşturucu satıcısını kodese tıkı verdi. Cumhuriyet tarihinde bir rekordur. Bu ülkeye şeref sözümüzdür ki bu ülkede bir tek uyuşturucu satıcısı kalmayacak, hepsini silip süpüreceğiz" dedi.

19 Haziran 2018 Salı   02:13:55

'Terör Örgütlerinin Nefes Borusunu Kestik'

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: 'Kararlıyız, terörün Türkiye'deki 81 milyon ve gençlerimiz için sorun teşkil etmemesini sağlayacağız. Batılı ülkeler Türkiye'de olan terörün çok azıyla bile baş edemiyor, ama biz 4 büyük terör örgütüyle son birkaç senedir mücadele ediyoruz ve Allah'a şükür Türkiye'de bütün terör örgütlerinin nefes borusunu kestik'

19 Haziran 2018 Salı   02:13:25

Kanada Ekonomisi İçin Resesyon Uyarısı

Kanada'nın önde gelen bankalarından Scotiabank'ın ekonomistleri tarafından hazırlanan son raporda, Kanada ekonomisinin ABD ile girilen gümrük tarifesi savaşı nedeniyle resesyona girebileceği ileri sürüldü.

19 Haziran 2018 Salı   01:54:25

100 Metrelik Uçurumdan Yuvarlanan Kadının Ayağı Kırıldı

Kırıkkale’de gece yarısı yayladaki evlerine içme suyu borusu döşerken 100 metre yükseklikten uçuruma yuvarlanan 38 yaşındaki Güler Çelikkol isimli kadının ayağı kırıldı.

19 Haziran 2018 Salı   01:46:25

İYİ Parti'den 250 Kişi İstifa Etti

Salihli İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Çınar ile birlikte 250 kişi İYİ Parti'den istifa etti.

19 Haziran 2018 Salı   01:39:25

Yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var...

Bir yolcu otobüsünün devrilmesi nedeniyle ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı Araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarılarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

19 Haziran 2018 Salı   01:37:55

Temel Karamollaoğlu İstanbul'da

Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu:Biraz da alınlarının çatısına yumruğu indirir gibi 'iş başına geldiğimiz zaman başlattığınız bütün bu yatırımları durduracağız'. diyoruz. Bunu niçin diyoruz? Biz yatırımların bu ülkeye hangi faydayı sağlayabileceğini de idrak edecek kadar tecrübeye sahibiz' 'Kuvvetler ayrılığını Allah'ın izniyle mutlaka sağlayacağız, ikinci bir anayasa değişikliğine gideceğiz. Cumhurbaşkanı lâ yüs'el olmayacak, onun karşısında onun icraatlarını denetleyen güçlü bir meclis olacak'

19 Haziran 2018 Salı   01:36:26

Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak;

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’de çok ciddi uyuşturucu ile mücadele ettiklerini belirterek, ayrıca spor etkinlikleriyle sokakları uyuşturucu çetelerine bırakmayacaklarını kaydetti.

19 Haziran 2018 Salı   01:34:56

Alt Geçide Sıkışan Tır Çekici Yardımıyla Kurtarıldı

Konya’da alt geçide sıkışan elektrik panosu yüklü tır, yaklaşık 1 saat sonra çekici yardımıyla ile üzerindeki panonun bir parçası alınarak kurtarıldı. Tırın kurtarılmasını vatandaşların film izler gibi izlemesi dikkat çekti.

19 Haziran 2018 Salı   01:31:25

Kılıçdaroğlu Canlı Yayında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: (1) 'Millet İttifakı'nın varlık nedeni tümüyle ilkelerden yola çıkarak kendisinin vücut bulmasıydı ama öbür tarafta böyle bir ilke yok. Özel olarak çalışılan, kamuoyuyla paylaşılan bir metin de yok. O açıdan siyasette ortak paydayı oluşturma çabasını gösterdik ve başarılı olduk' '(CHP tabanından HDP'ye oy verileceği iddiası) CHP olarak 'Gidin A partisine oy verin' ya da 'B partisine oy verin' diye ne bir çağrı olur ne de bizim tabanımız öyle bir şey yapar' '(Tansu Çiller'in AK Parti'nin İstanbul mitingine katılması) Tansu Hanım gibi dünyalığını Türkiye'de değil de Amerika'da edinen birisinin herhalde kalkıp da böyle belli bir menfaati, belli bir çıkarı sağlamadan oraya gideceğini hiç düşünmüyorum'

19 Haziran 2018 Salı   01:26:26

 1  2  ...  66  67  68