Ali Eyüboğlu'nu canlı yayında çıldırtan olay

Söylemezsem Olmaz yorumcusu Ali Eyüboğlu, canlı yayında Alişan'ın eşi Buse Varol'u fena fırçaladı.

Ali Eyüboğlu'nu canlı yayında çıldırtan olay
Ali Eyüboğlu'nu canlı yayında çıldırtan olay
Sosyal medyada Alişan ile Buse Varol çiftinin ve Çağla Şıkel'in yer aldığı bir video Söylemezsem Olmaz programında ekranlara getirildi.

'Nasıl da inanmış anlatıyor' notunun düşüldüğü paylaşımda Türkçe'nin doğru kullanılmaması Ali Eyüboğlu'nu kızdırdı.

'KİM PAYLAŞTIYSA TÜRKÇE KURSUNA GİTSİN'

'Bu videoyu kim çektiyse televizyonda yayınlanacağı için dik değil yatay çekmesi lazımdı' diyen Eyüboğlu, 'Ve kim paylaştıysa Türkçe kursuna gitsin. 'da' orada ayrı yazılır. Milyonlarca takipçiniz var, biraz Türkçe'ye özen gösterelim. Demet Akalın'ın bir tercümanı var size de tercüman ayarlamayalım' şeklinde konuşarak Türkçe'ye olan hassasiyetini dile getirdi.

Eyüboğlunun bu sözleri üzerine Buse Varol Ece Erken'e sesli mesaj yolladı. Varol'un, 'O videoyu ben paylaşmadım. Ben paylaşsaydım 'da'yı ayrı yazardım çünkü Allah'a şükür 4 sene Türk dili ve edebiyatı okudum, Türkçe'yi nasıl kullanacağımı çok iyi biliyorum' karşılığını vermesi Ali Eyüboğlu'nu fena sinirlendirdi.

'BANA DİPLOMAYLA HAVA ATMA!'


Eyüboğlu da Varol'a, 'Çenene sağlık, iyi dinlersen ben kim paylaştıysa dedim' diye çıkışarak, 'Bana haddimi bildirmeye kalkma, saygısızlık yapma, ben kelimelerimi özenle seçiyorum. Bana diplomayla hava atma' yanıtını verdi.