Haber Arşivi

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Başbakan Binali Yıldırım, Siirt Kent Meydanı'nda halka hitap ederek Valiliği ziyaret edecek, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak ve Valiliğe ziyarette bulunacak.

29 Mayıs 2018 Salı   01:43:10

Alman Bakan Widmann-Mauz İftar Davetine Katıldı

Başkent Berlin'de, Almanya Uyum Vakfı Genel Müdürü Gonca Türkeli Dehnert'in iftar davetinde Göç, Mülteci ve Uyumdan Sorumlu Devlet Bakanı Annette WidmannMauz'un yanı sıra Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert de yer aldı.

29 Mayıs 2018 Salı   01:41:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması (2)

'Siyaset yeni bir ufuk açmak zorunda. O ufku biz açacağız. Muharrem Bey cumhurbaşkanı olacak Allah'ın izniyle, biz de parlamentoda çoğunluğumuzu elde edeceğiz ve Türkiye'ye yeni bir ufuk açacağız' '(MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Çakıcı'yı ziyareti) Bir siyasetçi görüşeceği kişileri çok dikkatle seçmek zorundadır. Hakkında ağır mahkumiyet kararı verilmiş olan, pek çok cinayetin bir anlamda müsebbibi olan kişilerin, hele hele yeraltı dünyasında kendisine yer edinmiş kişilerin bir siyasetçi tarafından ziyaret edilmesini asla doğru bulmam' 'Askerlik konusunu oturup uzmanlarıyla birlikte yeniden masaya yatırmak lazım. Askerliğin yeniden ele alınması, kısaltılması lazım'

29 Mayıs 2018 Salı   01:41:10

Rize'de Kaybolan Yaşlı Kadını Arama Çalışması Başlatıldı

Rize'nin Çayeli ilçesinde kaybolan yaşlı kadını bulmak için çalışma başlatıldı.

29 Mayıs 2018 Salı   01:40:10

'Diriliş Ertuğrul' Ekibi Sakarya'da Söyleşiye Katıldı

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ile oyunculardan Nurettin Sönmez, Cengiz Coşkun ve Ayberk Pekcan, etkinlikte katılımcıların sorularını yanıtladı.

29 Mayıs 2018 Salı   01:33:09

Afjet Afyonspor 1. Lig'e Çıkmayı Kutladı

TFF 2. Lig playoff finalinde Sakaryaspor'u yenerek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Afjet Afyonspor'un başarısı için kutlama yapıldı Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlamada, futbolcular şampiyonluk sevincini taraftarlarla paylaştı

29 Mayıs 2018 Salı   01:31:10

'Tayyip Erdoğan'dan Kurtulmanız İçin Yanlış Adamlar Seçtiniz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Ey zavallılar, Tayyip Erdoğan'dan kurtulmanız için yanlış adamlar seçtiniz, beceremeyecek adamlar seçtiniz. Milletine yabancı adamlar seçtiniz. Başkalarının kumandasında olanları seçtiniz' 'İşimizi yarım bırakmayalım. FETÖ ile mücadele ediyoruz, PKK ile mücadele ediyoruz, DEAŞ'la mücadele ediyoruz, DHKPC ile mücadele ediyoruz işlerimizi yarım bırakmayalım. Bu ülkede işlerimizi yarım bırakmayalım. Avrupa'nın ve dünyanın korktuğu havalimanını yapıyoruz. Biz sadece uçakların bir yerden bir yere gidebileceği bir havalimanı yapmıyoruz. Onlar bunun farkındalar da hopluyorlar. Biz dünyanın merkezini, Türkiye üzerinden her yere gidilebilecek önemli bir istasyon kuruyoruz. Dünyanın merkezini Avrupa'dan alıyoruz, yeniden bu bölgeye getirmeye çalışıyoruz' 'Her biri bir araya gelmiş, Selahattin Demirtaş'ı hapisten çıkarmak için kampanya yapıyorlar. Seçim kampanyası yapmıyorlar, hep bir ağızdan bir taraftan Akşener'i, bir taraftan İnce'si, bir taraftan Kılıçdaroğlu'su bir de en çok içimizi acıtan rahmetli Erbakan hocamızın partisini yönetenler hep beraber Demirtaş'ı hapisten çıkarabilmek için kampanya yapıyorlar. Siyaset bu mudur Allah için'

29 Mayıs 2018 Salı   01:30:39

Bilal Erdoğan Açıklaması 'Peygamber Efendimiz De Girişimciydi'

Girişimci İşadamları Vakfı’nın ödül töreninde konuşan Bilal Erdoğan, günümüzdeki girişimci ruhun sorgulanmasını gerektiğini söyledi. Erdoğan ayrıca “Türkiye’de global düşünen girişimciler yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum” dedi.

29 Mayıs 2018 Salı   01:29:10

İzmir'de Feci Şekilde Can Veren Kadının Kimliği Belli Oldu

İzmir’in Buca ilçesinde, bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybeden kadının kimliği belli oldu. Öte yandan, genç kadını ölmesine neden olan otomobil sürücüsü ise her yerde aranıyor.

29 Mayıs 2018 Salı   01:29:09

Hava Destekli Terör Operasyonunda 6 Tutuklama

Gaziantep’te jandarma özel harekat ekiplerinin desteği ile havadan da görüntü alınarak yapılan terör operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 6’sı tutuklandı.

29 Mayıs 2018 Salı   01:26:09

TEV, 50 Yılda 250 Bin Öğrenciye Burs Verdi

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Balıkesir Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine bağışçılar ve TEV gönüllüleri yoğun ilgi gösterdi. TEV Mütevelli Heyeti Başkanı Rona Yırcalı geçmiş 50 yıllık dönemde 250 bin öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

29 Mayıs 2018 Salı   01:16:09

Yıldırım, Bakanlar Kurulu Üyeleriyle İftar Yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu üyeleriyle Çankaya Köşkü'nde iftarda bir araya geldi.

29 Mayıs 2018 Salı   01:07:13

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Açıklaması (1)

'Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanlığını alacağız, parlamentoda da çoğunluğu sağlayacağız. Millet İttifakı bizim demokrasi tarihimizde atılmış en önemli ittifaklardan birisidir' 'Toplumun tüm kesimlerinin bir araya geldiği güzel bir birliktelikle bu anayasa değişikliği geçekleşecek. Büyük bir olasılıkla umuyorum o da gerçekleşir. Adalet ve Kalkınma Partisi de bu anayasa değişikliğine katkı verecektir. Çünkü kendi tabanı da demokrasiyi savunuyor ve demokrasi istiyor' 'Cumhurbaşkanının şöyle bir özelliği var; cumhurbaşkanı devletin sigortasıdır. Devletlerin sigortası cumhurbaşkanları veya devlet başkanlarıdır. Bunlar tarafsızdırlar, bütün toplumu temsil ederler' '(Dövizdeki yükseliş) Dış güçlerin falan yaptığı yok bunu. Tamamen Türkiye’nin yönetilmezliği üzerine inşa edilen politikanın bizi getirdiği sonuçtur bu'

29 Mayıs 2018 Salı   01:06:09

Rize'de 69 Yaşındaki Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Rize’de sabah 9 sularında evinden çıkan 69 yaşındaki Fatma İlbaşı isimli kadından haber alınamaması üzerine arama çalışmaları başlatıldı.

29 Mayıs 2018 Salı   01:05:39

Erbaş, Yaşlı Ve Çocuklarla İftarda Bir Araya Geldi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: 'Peygamber Efendimiz bir hadisinde 'Büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi göstermeyen bizden değildir' buyurdu. Dinimiz böyle bir ilke ortaya koymuş. Birbirimizi seveceğiz ki mutlu olacağız'

29 Mayıs 2018 Salı   00:58:09

Sevilla'nın Yeni Teknik Direktörü Machin

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Sevilla'nın yeni teknik direktörü Pablo Machin oldu.

29 Mayıs 2018 Salı   00:57:39

Erdoğan yeni dönemin ismini açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemlerinin ardından, yeni dönemin isminin 'büyük ustalık' dönemi olduğunu açıkladı.

29 Mayıs 2018 Salı   00:56:34

Kars'taki Kaçak Göçmen Operasyonu

Yakalanan kaçak sayısı 106'ya yükseldi.

29 Mayıs 2018 Salı   00:51:09

Tatil cennetinde korkunç olay: İki İngiliz turistin cesedi bulundu

Tatile Muğla’nın Fethiye ilçesinde, tatile gelen iki İngiliz’in kaldıkları çadırda cesetleri bulundu.

29 Mayıs 2018 Salı   00:40:52

Fransa ilk yarıda fişi çekti!

Fransa hazırlık maçında karşılaştığı İrlanda Cumhuriyeti'ni ilk yarıda buluduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

29 Mayıs 2018 Salı   00:40:20

Pepe ve Quaresmalı Portekiz'den tatsız prova!

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında oynanan maçta Portekiz ile Tunus 2-2 berabere kaldı.

29 Mayıs 2018 Salı   00:39:22

Grup Genç Yenikapı'da Konser Verdi

Grup Genç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında sahne aldı Grubun solistlerinden İzzet Okumuş: 'Yaklaşık 25 yıldır vatan coğrafyası ile gönül coğrafyası arasındaki iman, adalet ve merhamet bağını hep kuvvetli tutmak adına ses ve soluk verdik. Bu duygularla soluğumuzu hep tazelemeye gayret ettik'

29 Mayıs 2018 Salı   00:38:22

GİV 6. Girişimcilik Ödül Töreni

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Erdoğan: 'Girişimcilik dediğimiz zaman çok daha global düşünen girişimciler yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum' GİV Başkanı Koç: 'İşsizliğin, cari açığın, göçün, gelir dağılımı eşitsizliğinin, özellikle gençleri pençesine alan kötü alışkanlıkların ve daha nice problemin, iyi bir girişimcilik aşısıyla ortadan kaldırılabileceğine inanıyoruz. Eğer siz gençleri iş ve heyecan duyacakları projeler ile meşgul etmezseniz, onlar mutlaka meşgul olacak başka alanlar bulurlar. Yeterince meşgul olan, bir girişime başlamış bir gencin boşa harcayacak zamanı ve parası olmaz diye düşünüyoruz'

29 Mayıs 2018 Salı   00:37:52

Hakkari'de Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar

Vali Cüneyit Orhan Toprak: 'İstanbul'daki vatandaşımız ne kadar rahatsa, huzurluysa buradaki vatandaşımız da o kadar rahat, o kadar huzurlu olacak'.

29 Mayıs 2018 Salı   00:36:52

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Çocuklarla Ve Yaşlılarla İftar Yaptı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, huzurevlerinde kalan yaşlılarla ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla birlikte yaptığı iftar programındaki konuşmasında, “Birbirimizi seveceğiz ki mutlu olacağız. Birbirimize saygı göstereceğiz ki, huzur içerisinde yaşayacağız” dedi.

29 Mayıs 2018 Salı   00:34:52

 1  2  ...  69  70  71