Haber Arşivi

Karaman Merkezli 4 İlde FETÖ/PDY Operasyonu Açıklaması 10 Gözaltı

Karaman merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda, 13 kadın hakkında yakalama kararı verildi. Operasyon kapsamında 10 kişi gözaltına alındı.

18 Nisan 2018 Çarşamba   01:53:32

Kardeş Kavgası Cinayetle Bitti Açıklaması 1 Ölü

Elazığ’ın Baskil ilçesinde meydana gelen olayda ağabey, kardeşini tornavida ile öldürdü.

18 Nisan 2018 Çarşamba   01:53:31

BMGK'de ABD İle Rusya Arasında 'Rakka' Atışması

Rusya'nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzia: 'Rakka harabeye dönüştü, tek bir bina ayakta değil. Enkazın altında hala binlerce ceset gömülü, cesetlerden dağ oluştu ve insanlar her gün mayınlar yüzünden ölüyor' ABD'nin BM Daimi Temsilci Yardımcısı Currie: 'ABD, Rakka'da insani yardımları desteklemeye hazır. Gecikme, her zaman olduğu gibi Esed rejiminin BM konvoylarının hareket etmesine izin vermemesinden kaynaklanıyor'

18 Nisan 2018 Çarşamba   01:46:32

AP Genel Kurulu Sınırı Geçen İki Yunan Askerinin Durumunu Görüştü

Edirne'de askeri yasak bölgede yakalanmalarının ardından tutuklanan iki Yunan askerinin durumu, Genel Kurul'da, tamamına yakını Yunan ve aşırı sağ üyelerden oluşan, az sayıda üyenin katıldığı bir oturumda değerlendirildi.

18 Nisan 2018 Çarşamba   01:30:02

'MÜSİAD, Türkiye-İngiltere İlişkilerine Önemli Bir Değer Katıyor'

Başkent Londra'da basın mensuplarıyla bir araya gelen MÜSİAD İngiltere Şube Başkanı Bulgurcu, dernek üyesi iş adamlarının Türkiye ile İngiltere arasındaki ekonomik ilişkilere önemli katkılar sağladığını belirtti.

18 Nisan 2018 Çarşamba   01:05:31

Kocaeli'de Dini Nikahlı Kocası Tarafından Oğlunun Yanında Vurulan Kadın Öldü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde dini nikahlı kocası tarafından 16 yaşındaki oğlunun yanında vurulan MHP eski İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ertekin hayatını kaybetti.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:58:01

Alkollü Sürücü E-5 Trafiğini Birbirine Kattı Açıklaması 3 Yaralı

E-5 karayolu Avcılar mevkiinde sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen araç yolda seyir halinde olan 4 araca çarptı. Araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:54:31

GÜNDEM ÖZETİNE EK

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TURSAB heyetini ayrı ayrı kabul edecek.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:39:11

ABD'den DEAŞ'ın Kontrolündeki Alanın Oranına Düzeltme

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon sözcüsü Albay Dillon: 'DEAŞ'ın elinde kalan topraklarla ilgili olarak yüzde 10'dan az. Daha önce kendi alanlarımızdan bahsetmiştik ve yüzde 98 'örgütün elinden alınan topraklar' demiştik. Ancak DEAŞ Fırat'ın batısındaki alanlarda tekrar ortaya çıkınca biz DEAŞ'ın elinden alınan toprağı yüzde 90'ın üzerinde olarak ifade ediyoruz'DEAŞ Ebu Kemal dışında Fırat'ın batısında rejim yanlısı kuvvetlere yönelik saldırılarını arttırdı' '(Menbiç'te iki koalisyon askerine el yapımı patlayıcı ile saldırı) O el yapımı patlayıcının DEAŞ tarafından yerleştirildiğine inanıyoruz'

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:38:40

Dışişleri Bakanlığından AB Türkiye Raporu'na Sert Tepki

Açıklamadan: 'Ne yazık ki AB Komisyonu, içinden geçmekte olduğumuz dönemin zorluklarını anlamak istemediğini bu raporda da göstermiştir. Defalarca tüm belgelerle anlatmamıza rağmen Komisyon objektif ve dengeli olamamıştır”Belgenin birçok yerinde, malum çevrelerden alınan asılsız iddialar ve ithamlara da yer verildiği görülmektedir' 'Raporda devletimize, parlamentomuza ve milletimize alçakça saldıran FETÖ tehdidine değinilmemesini vahim bir eksiklik olarak görmekteyiz' 'Batı Balkanlar ile Türkiye arasında resmi bir ayırım yapmış olmasını yadırgıyoruz' 'Türkiye’nin katılım sürecini suni ve siyasi blokajlarla engelleyen AB’nin, Türkiye’nin AB’den uzaklaştığını iddia etmesi tutarsızlıktır'

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:31:41

İngiltere Ve Kanada'dan Arakan Çağrısı

İngiltere Dışişleri Bakanı Johnson: 'Arakan'ın içinde bulunduğu durum unutulmayacak. İngiliz Milletler Topluluğu olarak Bangladeş'teki acil insani yardım talebine güçlü bir cevap verilmesini sağlamalıyız. Hayatlar buna bağlı' Kanada Dışişleri Bakanı Freeland: 'Bu krizden etkilenenlerin temel ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamak için İngiliz Milletler Topluluğu'nun kilit üyeleri de dahil olmak üzere uluslararası toplum desteklerini bir araya getirmeli ve yeniden teyit etmelidir'

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:27:40

'Sabah Yazarlar Kulübü'nden Londra'da Türk-İngiliz İlişkileri Paneli

"Dünya siyasetinde çalkantılı dönem: Türkiye ve İngiltere" paneli Londra Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:23:41

'Ülkelerin Tarihlerini Değiştiren Liderler Vardır'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci: 'Ülkelerin tarihlerini değiştiren liderler vardır. Bu liderlerden birisi de hiç şüphesiz ve tartışmasız 8. Cumhurbaşkanımız milletin adamı Turgut Özal'dır' 'O, hür teşebbüsü ile özellikle Anadolu insanının dünyada iş yapabilme noktasında cesaretlendiren önünü açan ve devletçi bir anlayıştan, liberal bir ekonomiye serbest piyasaya geçirten ve bu anlamı ile Türkiye'ye çağ atlatan bir liderdi'

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:07:40

Bilecik'te Elektrik Kesintisi

Kentin tamamı 50 dakika elektriksiz kaldı.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:06:40

'Kim Jong-Un İle Görüşmek İçin Sabırsızlanıyorum'

Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile Florida'da Mara Lago köşkünde bir araya gelen Trump, Kuzey Kore lideriyle haziran ayının başında görüşebileceğini söyledi.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:02:11

Üçüncü Lig Takımı Les Herbiers Kupada Finalde

Üçüncü lig takımlarının karşılaştığı maçta Chambly'yi 20 yenen Les Herbiers, Fransa Kupası'nda finale yükseldi.

18 Nisan 2018 Çarşamba   00:00:40

 1  2  ...  82  83