Gökçek'ten Soner Yalçın'a zor sorular

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'a zor sorular: Türk TV'lerinde yayınlanmayan bir dizinin fragmanı niye yapılır? Hadi yapıldı diyelim, FETÖ tulumlu adamlar Taksim meydanında ve sonrasında Kadıköy meydanında niye toplanır?

Gökçek'ten Soner Yalçın'a zor sorular
Gökçek'ten Soner Yalçın'a zor sorular
Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Netflix dizisi La Casa De Papel'in Türkiye tanıtım filminde ikinci bir Gezi eylemi işareti olduğunu iddia etmişti.

Bu iddiayı bugünkün köşe yazısına taşıyan Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın ise Gökçek'in iddiasını çürütmeye çalıştı. Soner Yalçın'ın yazısına Gökçek'in cevabı gecikmedi.

Sosyal medyadan 'Üstün zekalı arkadaşa soru. Türkiye'deki Gezi'nin arkasında kim var?' diye hatırlatan Gökçek, George Soros'un Gezi itirafını hatırlattı.
 
Bir başka tweetinde Netflix'in ABD'nin ülke politikalarına yön vermek için kurulduğunu yazan Gökçek, 'Obama'nın ulusal güvenlik danışmanı hangi nedenle Netflix'in yönetiminde? Buna lütfen kıvırmadan cevap ver.' ifadelerini kullandı.

Öte yandan dizinin Türk televizyonlarında yayınlanmadığına da dikkat çeken Gökçek, Türk TV'lerinde yayınlanmayan bir dizinin fragmanı niye yapılır? Hadi yapıldı diyelim, FETÖ tulumlu adamlar Taksim meydanında ve sonrasında Kadıköy meydanında niye toplanır?' diye ekledi.

Gökçek'in tweetleri şu şekilde: