Haber Arşivi

ABD'li Senatörlerden Suudi Veliaht Prensi'nin Görevden Alınması Çağrısı

Güney Carolina senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham: 'O şahıs, Veliaht Prens, o kadar zehirli o kadar lekeli, o kadar kusurlu ki orada bir değişiklik olmadan gelecekte Suudi Arabistan ile iş yapamayacağım” “Suudi Arabistan’daki dostlarımıza sesleniyorum, işler değişmeden ABD Senatosu ile asla bir ilişkiniz olmayacak. O değişikliğin ne olduğunu tespit etmek de size kalmış. Bana göre şu anki işleyiş yürümüyor' New Jersey Senatörü Bob Menendez: “(Dışilişkiler Komitesine sunulan yeni tasarı) Bu, sadece ABD müttefiki olduğunuz için birini fütursuzca öldüremeyeceklerine dair küresel bir mesaj gönderiyor” “Biz Suudi Arabistan'nın değişmesi gerektiğini söylüyoruz” New Hampshire Senatörü Jeanne Shaheen:Sorumlu olanlar hesap verecektir. Bu çift partili çaba devam edecek”

13 Aralık 2018 Perşembe   06:55:16

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheliler yakalandı.

13 Aralık 2018 Perşembe   06:41:16

İstanbul'da Farklı Adreslere Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da, uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheliler yakalandı.

13 Aralık 2018 Perşembe   06:40:46

İsrail Birkaç Saat İçinde İkinci Sanık Filistinliyi Silahlı Operasyonda Öldürdü

İsrail askerleri 7 Ekim'de Batı Şeria'daki Burkan sanayi bölgesindeki saldırının sorumlusunu öldürdü.

13 Aralık 2018 Perşembe   06:39:46

Başkentte Kar Yağışı Etkili Oldu

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan ve kent genelinde etkili olan kar yağışı gecenin ilerleyen saatlerine kadar aralıklarla sürdü Kar yağışının ardından beyaza bürünen başkentte kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken, kentin bir çok bölgesinde vatandaşlar lapa lapa yağan karın keyfini kar topu oynayarak çıkardı Kentin yüksek kesimlerinde zaman zaman ulaşımda aksamalar meydana gelirken ana arterlerde önemli bir sorun yaşanmadı Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye ekipleri kar yağışının etkili olduğu kesimlerde trafikte sorun yaşanmaması için önlem aldı Trafiğe çıkacak sürücüler sabah saatlerinde yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

13 Aralık 2018 Perşembe   06:11:47

Netanyahu'nun Uluslararası Basın Sözcüsü David Keyes İstifa Etti

İsrail Başbakanı Bünyamin Netanyahu'nun Uluslararası Basın Sözcüsü David Keyes'in, New York eyaletinde ABD Senatosuna seçilen Julia Salazar'a cinsel istismar uyguladığı suçlamalarının ardından görevinden istifa ettiği bildirildi.

13 Aralık 2018 Perşembe   05:37:46

'Trump Yönetimi, Kaşıkçı'yı Savunmayacak'

Washington Post Yayın Kurulu:Görünen o ki, Donald Trump yönetimi, Cemal Kaşıkçı için adaletin aranması konusunda bir adım atamayacak. Ancak, en azından yaşayanlar adına bir girişimde bulunup, Muhammed bin Selman'dan kadın aktivistleri serbest bırakmasını talep edebilir. Veliaht Prens bu basit sınavı geçemezse, kesinlikle yeniden 'ABD'nin güvenilir bir ortağı' olarak değerlendirilemez'Aslında Muhammed bin Selman ve rejiminin ödediği önemli bir bedel yok' 'Bunun (Kaşıkçı cinayeti) cezasız kalması sadece ahlaki bir başarısızlık değil aynı zamanda kaçırılmış bir fırsattır'

13 Aralık 2018 Perşembe   05:21:16

Adana'da Bir Evde Elektrik Kontağından Çıkan Yangın Söndürüldü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

13 Aralık 2018 Perşembe   05:10:16

Ürdün'de 'Sarı Yelekliler' Protesto Düzenledi

Ürdün'ün kuzeyindeki İrbid kentinde bir grup "sarı yelekli" göstericinin kente bir caddeyi kapatarak hükümeti protesto ettikleri bildirildi.

13 Aralık 2018 Perşembe   04:44:47

ABD'den Suriye Açıklaması

Pentagon sözcüsü Binbaşı Sean Robertson:Suriye'nin kuzeydoğusunda özellikle de ABD askerlerinin bulunduğu veya yakınlarında olduğu bölgelere yönelik herhangi bir tarafça atılacak tek taraflı bir adım büyük bir kaygıdır ve bu tür adımları kabul edilemez addederiz' 'Koordinasyonsuz asker operasyonlar ortak menfaatlerin altını oyacaktır' 'Birbirimizin güvenliğinden sorumluyuz ve Türkiye'nin sınır güvenliğine tamamen bağlıyız'.

13 Aralık 2018 Perşembe   04:33:17

Türkiye Uzay Ajansı Kuruldu

Türkiye Uzay Ajansının kurulduğunu bildiren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete’de yayımlandı.

13 Aralık 2018 Perşembe   03:48:46

Ankara'da Kartpostallık Kar Manzaraları

Ankara’da akşam boyunca yağan kar, şehri beyaz örtüyle kaplarken kartpostallık kar manzaraları ortaya çıktı.

13 Aralık 2018 Perşembe   03:48:16

Husiler Hudeyde'den Çekilmeyi Kabul Etti

İsveç'teki müzakerelerde Husi heyeti üyelerinden Cemal Amir: 'Birleşmiş Milletler (BM) komitesi denetiminde tüm tarafların Hudeyde kentinden çekilmesini, kapsamlı ve acil bir ateşkes yapılmasını onayladık'.

13 Aralık 2018 Perşembe   03:34:47

Viyana'da Türk Filmleri Haftası Başladı

Avusturya’nın başkenti Viyana’da Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafından düzenlenen "Türk Filmleri Haftası" kapsamında Türk sinemasının ödüllü filmleri görücüye çıkıyor.

13 Aralık 2018 Perşembe   03:34:46

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16'Ya Kalanlar Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşama maçları bu akşam E, F, G ve H gruplarında oynanan maçlarla sona ererken bir üst tura adını yazdıran takımlar da belli oldu.

13 Aralık 2018 Perşembe   02:22:08

Söndürülmeden Çöpe Atılan Sigara İzmariti Korkuttu

Düzce'de bir iş yerinin çöp kutusuna söndürülmeden atılan sigara izmariti ekipleri seferber etti.

13 Aralık 2018 Perşembe   02:09:08

Vali Deniz, Soma'da Yaralı İşçileri Ziyaret Etti

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa’nın Soma ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen göçükte yaralanan işçileri hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundu.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:51:39

Cumhurbaşkanlığı Londra'da 'Değişen Ortadoğu'da Türkiye' Paneli Düzenledi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen "Turkey Today/Bugünün Türkiyesi" panellerinin İngiltere ayağı ”Değişen Ortadoğu'da Türkiye" paneli Londra’da gerçekleştirildi.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:51:38

İsrail Ordusu Ofra Saldırısının Sorumlusunu Öldürdüğünü Duyurdu

İsrail ordusu, pazar akşamı Batı Şeria'daki Ofra Yahudi yerleşim birimi yakınındaki silahlı saldırıdan sorumlu olduğu iddia edilen bir Filistinlinin öldürüldüğünü duyurdu.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:44:18

Kahramanmaraş'ta Kar Yağışı Nedeniyle 2 İlçede Okullar Tatil

Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Ekinözü ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan ve kent genelini etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Tatil kararına sevinen çocuklar, kardan adam yapıp kartopu oynamayı ihmal etmedi.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:30:18

Theresa May'den Güvenoyu Sonrası 'Birlik Mesajı'

İngiltere Başbakanı Theresa May: 'Yeni bir görevim var; halkın oy verdiği Brexit’i hayata geçirmek ve ülkeyi yeniden bir araya getirerek herkesin yararına çalışmasını sağlamak'.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:22:18

Doğu'da Kar Yağışı Etkisini Artırdı

Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi Dün akşam kapanan ErzururumErzincan kara yolu ulaşıma açıldı.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:17:48

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı'ndan 'Yemen' Oylamasına Engel

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Paul Ryan, ABD’nin Yemen savaşında Suudilere verdiği desteği kesmesini öngören herhangi bir tasarının yıl sonuna kadar oylanmasının önünü kapattı Ryan'a tepki gösteren Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Jim McGovern: 'Cumhuriyetçi Parti liderleri, savaş sebebiyle kıtlık olan ve dünyanın en büyük insani krizini yaşanan bir ülkeye zaman ve ilgi harcamaya değmeyeceğini ilan ettiler'.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:12:48

Giresun'da 2 Arasında Çıkan Tartışma Kanlı Bitti Açıklaması 2 Yaralı

Giresun’da meydana gelen olayda 2 kişi tabanca ile vurularak yaralandı.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:05:48

Macaristan'da Mesai Protestosu

Macaristan'da muhalefet tarafından ''köle yasası'' olarak adlandırılan mesai saatleri düzenlemesi protesto edildi.

13 Aralık 2018 Perşembe   01:03:08

 1  2  ...  73  74  75