Seda Sayan'dan Seren Serengil'e yanıt

Seren Serengil, Gülben Ergen'i programına çıkaran Seda Sayan'ı eleştirerek, "Seda Sayan'a kırıldım, bizi yalanlayarak Gülben Ergen'i aklamak istedi. Seda Sayan yılın kayırmasını yaptı" dedi. Serengil'e Sayan'dan yanıt gecikmedi.

Seda Sayan'dan Seren Serengil'e yanıt
Gülben Ergen yasak aşk iddialarıyla bu yaz magazin gündemine bomba gibi oturmuş, eski eşleri Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik'i aldattığı haberleri gündemden düşmemişti.

Seda Sayan dün programına konuk ettiği Gülben Ergen'e çıkan haberlerle ilgili hiç soru sormayarak arkadaşını aklama çabasına girmişti.

Seren Serengil de bugün yorumculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın programında, takipten de çıkarttığı Seda Sayan'ı eleştirdi.

Seren Serengil'in sözlerine programında yanıt veren Seda Sayan, 'Sen de programıma geldiğinde 'Abla bana bunları sorma' dediğinde sormadım. Ben de sizin programınıza geldiğimde 'bana bunları sormayın' dediğimde 'tamam ablacığım' dedin. Kim kime oynuyor anlamadım. Kim samimiyetsiz anlamadım' dedi.

'SAMİMİYETTEN BAHSEDEN İNSAN DÖNÜŞ YAPAR'

İşte Seda Sayan'ı o açıklamaları:

'Seren beni takipten çıkartmış. İnanın ki; ben bunun farkında bile değilim. Bir kaç takipçim yazdı. Ben de anlamadığım için nasıl takipten çıkarttı diyorum. Dün Seren'e mesaj attım. 'ttakipçilerİm beni takipten çıkarttığını söylüyor, nedenini çözemedim ablacığım. Bir şey mi var? Yazar mısın' dedim. Bu saate kadar hala dönüş yo. Samimiyetten bahseden insan döner der ki; ben senin Gülben Ergen'e olan sevgini hazmedemedim.

Ben yıllardır bu işi yapıyorum. Hanginizi çıkarıp yerden yere vurdum ki... Senin de bana 'bunu sorma' dediğin zamanlar olmuştur, benim de sana olmuştur. Ne kdar çirkin...

'BANA GÖRE SORMAM GEREKENLERİ SORDUM'

Dün ben dostumu ağırladım. Bana göre sormam gerekenleri sordum, o istediği kadar anlatır. Ben yargı mıyım? Ben Allah mıyım? Tövbe haşa. Ben kimim? Ben burada bir program yapıyorum. Geldiğiniz zaman başımın üzerinde yeriniz var. Ben size böyle bir şey yapamam. Ben soracağımı sordum, kız da anlatacağı her şeyi anlattı.

Daha hala etlerini koparmak istediğiniz ne onu anlamadım. Nesini istiyorsunuz? Konu Gülben olunca böyle yapıyorsunuz. Yapmayın. Konu Gülben değil, konu hepimiziz. Ben başka bir taraftan bakıyorum kardeşim. Beni ister sev  ister sevme, ister takip et ister etme ama ben yine de senin büyüğün ve ablan olarak ben seni takipten çıkartmadım. Çünkü bu bir merdiven inerken de çıkarken de karşılaşıyoruz.Rabbim görüyor, biz birbirimize ceza kesmemeliyiz. Yeter. Her şeyin bir sınırı var.

'KİM KİME OYNUYOR ANLAMADIM'

Ben onun tanıtımlarını paylaşıyorum, soru sormadım diye... Sen orada haber yapıyorsun, ben burada müzik eğlence yapıyorum. Ben artık kimseyle küs kalmak istemiyorum. Kim kime oynuyor anlamadım. Kim samimiyetsiz anlamadım.'


 
Seda Sayan'dan Seren Serengil'e yanıtSeren Serengil: Seda Sayan yılın kayırmasını yaptıSeda Sayan'dan Seren Serengil'e yanıtGülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler