CHP'li Necati Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na sokak çağrısı

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, "Özellikle parlamentonun devre dışı bırakıldığı bu dönemde sokak siyasetine ihtiyaç var.Genel başkanımızın böyle bir kadroyu kuracağını düşünüyorum." dedi.

CHP'li Necati Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na sokak çağrısı
CHP'li Necati Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na sokak çağrısı
CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sokak çağrısı geldi. 

Parlamontonun devre dışı bırakıldığını söyleyen Yılmaz, 'Özellikle parlamentonun işlevsizleştirildiği, devre dışı bırakıldığı bu dönemde sokak siyasetine ihtiyaç var. Sokağa inecek kadrolara ve yönetim anlayışına ihtiyaç var. Genel başkanımızın böyle bir kadroyu kuracağını düşünüyorum. Kendisinden böyle bir şey bekliyorum.' dedi.
 
Kongre sürecinin de bu ihtiyaca uygun şekilde yapılması gerektiğini söyleyen Yılmaz, 'Kim kazanacak sorusundan öte bu süreci sahiplenecek politikaların ve bu politikaları taşıyacak kadroların parti yönetimine geldiği bir süreç olarak değerlendirilmesi gerekir. Özellikle önümüzdeki sürecin örgütlenmesi konusunda tartışmayı yaparken diğer partilerle yapmış olduğumuz görüşmeleri ve kaygıları, beklentileri, ortaklıkları değerlendiren bir anlayışın devreye sokulması lazım. İnanıyorum ki kurultayımız buna cevap veren bir çalışma yapacak.' ifadesini kullandı.