Gülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler

"Dostum" dediği Seda Sayan'ın programına konuk olan Gülben Ergen düşmanlarına gövde gösterisi yaptı. Programa güle oynaya çıkan Gülben Ergen, "Bir insanın ölümü seyredilir mi? Benim ölümümü seyrettiler" dedi.

Gülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler
Gülben Ergen yasak aşk iddialarıyla bu yaz magazin gündemine bomba gibi oturmuş, eski eşleri Mustafa Erdoğan ve Erhan Çelik'i aldattığı haberleri gündemden düşmemişti.

SHOW TV ekranlarında Seda Sayan'ın programına konuk olan ünlü sanatçı Gülben Ergen, canlı yayında hakkında çıkan haberler ilgili konuştu. 

"HAKLININ YANINDA HAK VAR, HAKSIZIN YANINDA ŞEYTAN"


Ergen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu sadece benim imthanım gibi algılansa da hepmizin imtihanıydı. Bir çok insan hayatımdan elendi.

Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan. Ben o yüzden sustum.

Ne oldu şimdi bir mucize mi oldu da ben senin programına göbek atarak çıktım. İftiranın, yalanın olmayan şeyleirn karşılığı bu.

Neden başka programlara gitmiyorum diye soruyorlar. Dostumun programına geliyorum çünkü bana kazık atmayacak biliyorum.

Bir insanın ölümü seyredilir mi? Benim ölümümü seyrettiler. 'Öldü artık, game over, artık bu ülkede yaşayamaz' dediler. Ne yaptım ben?"


 
Gülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler'Gülben Ergen evliyken kocasını aldattı'Gülben Ergen: Benim ölümümü seyrettilerYeşim Salkım'dan Gülben Ergen'le ilgili olay itiraflarGülben Ergen: Benim ölümümü seyrettilerGülben Ergen'in yeni sevgilisi ile ilgili şok gerçekGülben Ergen: Benim ölümümü seyrettiler'Adalet yerini buldu'