Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşk yaşıyor

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşkı böyle görüntülendi.

Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşk yaşıyor
Atatürk Havalimanı buluşan çiftin dudak dudağa öpüştüğü anlar ise bir vatandaş tarafından böyle görüntülendi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yazar Metin Hara bir açıklama yaparak, 'birbirimize karşı bir şeyler hissettiğimizin farkına vardık' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ay bir defile için Antalya'ya gelen ünlü model, dönüş yolunda Atatürk Havalimanı'nda yazar Metin Hara ile buluştu. Samimi bir şekilde birbirlerine sarılan ve öpüşen ünlü model ile Metin Hara'nın aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Yazar Metin Hara konuya ilişkin basın açıklaması yaparak, yaşananları doğruladı.

Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşk yaşıyor

Hara'nın açıklaması şu şekilde:

'Adriana ile Haziran ayında İstanbul'da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissetiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz.'

Lima, dönüş yolunda Instagram'dan Hara'nın ‘Yol' isimli kitabını paylaştı ve altına, “Yolculuğumda bana eşlik etti. Aşkın istilası. Yol” yazmıştı.


Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşk yaşıyor

Hara da güzel model ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, “İlham verici projeleri planlamak. Vahşi kalın, özgür kalın. Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle” notunu düşmüştü