Arda Turan: Ben günde 1500 kişi ile yazışıyorum

Barcelona’da top koşturan Arda Turan, futbol kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Son olarak "Kısmetse Olur" programının eski yarışmacısı Cansel Çördük’le özel yazışmaları ortaya çıkan Arda Turan, iddialara cevap verdi.

Herkes Arda Turan'ın Türkan Şoray'ın kızı Yağmur'la yaptığı Barcelona'daki tatil kaçamağını konuşurken sosyal medyada Arda Turan'ın aşk trafiği yeniden gündem oldu. Geçen aylarda Ebru Şallı'yla DM'deki özel mesajları ifşa edilen ünlü futbolcunun bu kez 'Kısmetse Olur' programının eski yarışmacısı Cansel Çördük'le özel yazışmaları ortaya çıktı.

Cansel Çördük'le tanışmak için attığı özel mesajları ortaya dökülen Arda Turan, dün akşam üstü sosyal medyada yine trend topic oldu. Özel hayatındaki trafik nedeniyle sert eleştirilere maruz kalan Arda Turan, hemen ekibini topladı ve özel hayat krizini nasıl çözeceğini konuştu. Yakın dostu Okan Can Yantır ile futbolcuların kariyer yönetimini planlayan “Possible” isimli bir de şirketi olan ünlü futbolcu, instagram'dan canlı yayın yapmaya karar verdi. “Meksikalı” dediği ve renkli kişiliğiyle tanınan dayısı Nuri Seviş ve Barcelona'daki ev arkadaşlarıyla 40 dakika canlı yayın yaptı ve sempatikliğini konuşturdu.

Arda Turan: Ben günde 1500 kişi ile yazışıyorumCansel Çördük hacklendi! Arda Turan'ın bomba mesajları ifşa oldu!
“BEN KİMSEYİ BULMADIM”
Ünlü futbolcu, canlı yayında özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı ve “Benim kimseyi bulduğum falan yok. bırakın bu magazin işlerini... Yok mesaj atmışım, yok dm, yok o bu... Ben günde 1500 kişiyle sosyal medyadan yazışıyorum. Onun için bırakın bu işleri... Keyfinize bakın. Fotoğraf çekiyorlar falan. İstanbul'a geliyorum 20 kişiyle yemek yiyorum. Arkamdan dedikodu yapıyorlar. bırakın bunları” dedi.

Arda Turan kendisini eleştiren Sema isimli bir kadın takipçisine de “Yargılamayı bırak Sema... sen çok biliyorsun. Günahı sevabı Allah'a bırak” diyerek tepki gösterdi.

'ESER BİZE VİLLA KİRALA'
Türkiye'deki magazin olaylarını yakından takip eden Arda Turan, canlı yayın sırasında mesaj atan 3 Adam'dan Oğuzhan Koç'a da espriyle takıldı. Oğuzhan Koç'un ortağı Eser Yenenlerin kiralık olduğunu açıkladığı villasında verdiği partiye gönderme yapan Arda Turan, “Oğuzhan kardeşim, ben seni Eser Yenenler ve Murat Boz'dan ayrı tututorum ama dur şimdi Eser bozulur. Eser bize villa kirala” diyerek tezahürat yaptı.