Levent Nazifoğlu gerçeğini Beyaz Futbol ortaya çıkardı

Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu sadece susturulmadı, Trabzonspor deplasmanına da götürülmedi. Beyaz Futbol ise G.Saraylı yöneticiyle ilgili gerçeği izleyicilerle paylaştı.

Levent Nazifoğlu gerçeğini Beyaz Futbol ortaya çıkardı
Galatasaray' da herkes futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu'nun son olarak Trabzon deplasmanına gitmemesini konuşuyor. İstifa ettiği, başkan tarafından yasak konulduğu iddiaları basında yer alırken gerçekleri Beyaz Futbol ortaya çıkardı.

Beyaz Futbol Nazifoğlu'nun yakın çevresine açıkladığı o gerçeği açıkladı. İşte o açıklamalar;

O GİDERSE BEN GİTMEM DEDİM

Antalya'daki olayı yapan yani oradaki organize edenlerden biri Alper Narman'dır. Otobüse saldıranlarla ilişkisi olan bu adam Alper Narman'dır. Bu adam uçakla Trabzon'a gelmek istedi. Başkana rica etmiştim bizle gelmesin diye. Bir de baktım uçakta. Ben de dedim ki başkana 'Ya başkanım bu Alper gelecekse olmaz.' Futbolcular da biliyor bunun yaptığını yani bu uçakta olmaz Alper. O da dedi ki bu bizim yöneticimiz ben yöneticiye girme diyemem. O zaman gitsin ben gitmiyorum dedim. Başkan bana rica etti gitmem için fakat ben hayır dedim tepki koydum. Alper varsa ben gitmiyorum dedim. Ve gitmedim. Bu kadar basit iş.

BANA KİM YASAK GETİREBİLİR?

Bana kim yasak getirebilir? Bana biri yasak getirebilir mi? Bana ancak başkan bu hafta konuşma diye rica edebilir. Ben orada durmaya bayılan bir adam değilim ki. Ben bugün oradan ayrılmaya kalktığım zaman benim en mutlu günüm olacak milletle uğraşıyorum. Herkes bir şey uyduruyor. Herkese cevap mu vereceğim? Herkes yalan yazmış bugün. Yalancılar işte! Allah'tan korkusu olmayan adamlara ne yapayım?

BIRAKAYIM DEDİM BAŞKAN KABUL ETMEDİ

Ultraaslan benim gitmemi istedi. Alper Narman vasıtasıyla istedi. Başkan da kesinlikle böyle bir şey olmaz Levent benim en güvendiğim insan. Ben onsuz yapamam dedi. Ben de gidip başkana başkanım ben de yoruldum. Bırakayım. Hayır bırakamazsan dedi başkan bana.

İSTİFA EDER HERŞEYİ KONUŞURUM


Ben istersem deplasmana giderim. Ama istemiyorum. Yani bu işi yapmak istemiyorum. Bu kadar yalancıyla yapmak istemiyorum. Ama mali genel kuruldan sonra şimdi ortalık karışmasın başkana bir zarar vermeyeyim diye bir şey demiyorum. Yine de bir şey olmaz. Mali Genel Kurul zaten rahat geçecek. Ama her şeyi yapabilirim. İstifa edebilirim. İstifa edip konuşabilirim her şeyi. Yapabilirim kardeşim.

KİMSEYE PABUÇ BIRAKMAM


Ben kimseye pabuç bırakmam. G.Saray'ın zararına olur mu olmaz mı bu benim kriterim. Yönetim ve Dursun Özbek bana destek olmadı. Mücadele veriyoruz. Yani adamlar ismimizi yazıyor. Ergin Ataman'ı öyle. Başkan sanki öyle işler olmuyormuş gibi davranıyor.

HERKES RANT PEŞİNDE


Kulağının üstüne herkes yatmış vaziyette. Herkes korkak kardeşim. G.Saray er gün kötüye gidiyor. Herkes G.Saray'da rant peşinde bir şeyleri götürme peşinde. Bundan sona ailemle birlikte tatile çıkmak istiyorum. Lanet olsun. Alsınlar Galatasaray'ı ne yapıyorlarsa yapsınlar. Bu kadar hain insanın bir arada olduğunu toplumda ne olur. Türk futbolunun içerisideki herkesten nefret ediyorum. Galatasaray 90. dakikada gol atıyor. 3 dakika uzatma var. Yönetim istifa diye bağırıyorlar. 3 dakika takımını destekle sonra ne yapıyorsan yap. Sen demek ki Galatasaray'ın kazanmasını istemiyorsun"