Ozan Doğulu yine aldattı!

Ozan Doğulu, önceki gece ünlü sosyetik Tuba Peksayar ile Arnavutköy'de bir mekanda sabahladı. İkili sarmaş dolaş halde öpüşürken fotoğrafları çekildi. Evli ve çocuklu müzisyen Ozan Doğulu, gazetecilerin görüntü aldığını anlayınca büyük panik yaşadı

Ozan Doğulu yine aldattı!
Evli müzisyen Ozan Doğulu, sosyetik güzel Tuğba Peksayar'la çapkınlık yaparken yakalandı. Doğulu, önceki gece Arnavutköy'deki ‘Whisper' adlı mekânda Tuğba Peksayar'ın da aralarında olduğu arkadaş grubuyla eğlendi.

Gecenin ilerleyen saatlerde alkolün etkisiyle Doğulu ve Peksayar arasında yakınlaşma başladı. Mekânda kimse kalmayınca bara geçen ikili sarmaş dolaş oturup sürekli öpüştü.

SABAH 06.00'YA KADAR MEKÂNDA KALDILAR

Sabahın ilk ışıklarına kadar birlikte samimi şekilde vakit geçiren ikili, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince panik yaptı. Hızla birbirlerinden uzaklaşan çift, mekânın ışıklarını kapattırarak kaçış planı yapmaya koyuldu.

Mekândan ilk önce Ozan Doğulu ayrıldı. Aşırı alkolün etkisiyle sendelediği görülen Doğulu, soruları yanıtsız bırakarak Arnavutköy'deki stüdyosuna gitti. Doğulu'nun ardından mekânı terk eden Peksayar ise yanına gelen bir sokak köpeğini gazetecilere gösterip, “Sokak hayvanlarına da sahip çıkamılıyız öyle değil mi” diyerek konuyu dağıtmaya çalıştı.

Ozan Doğulu yine aldattı!

Sürekli güldüğü görülen Peksayar, “İçeride Ozan Bey ile öpüşüyordunuz. Evli olduğunu bilmiyor musunuz?” sorusuna, “Ozan arkadaşım be!” diyerek karşılık verdi. Sosyetik güzel daha sonra şoförlü aracıyla uzaklaştı.

DUYGU ÇETİNKAYA İLE DE YAKALANMIŞTI


10 yıl önce evlendiği Ece Doğulu'dan üç kız çocuğu olan Ozan Doğulu, yaklaşık iki sene önce Survivor ile ünlenen Duygu Çetinkaya ile çapkınlık yaparken görüntülenmişti.

Ozan Doğulu yine aldattı!

Doğulu, fotoğrafları çekildikten sonra gazetecileri ikna etmek ve haberin yayınlanmasını engellemek için büyük çaba harcamış ancak başarılı olamamıştı.

Ozan Doğulu yine aldattı!

Eşi Ece Doğulu'nun hamile olduğu için affettiği konuşulan müzisyenin bu sefer evliliğini nasıl kurtaracağı şimdiden merak konusu oldu.

Ozan Doğulu yine aldattı!

Ozan Doğulu yine aldattı!
Kaynak: Sözcü