Ceylan Çapa ve Serkan Uçar birbirine girdi

Ceylan Çapa ve Serkan Uçar’ın romantik başlayan gecesi şiddetle bitti. Bodrum’daki Sess Bar’da eğlenen çift bilinmeyen bir sebeple kavga etti; Uçar, Çapa’nın tokadına yumrukla karşılık verdi

Ceylan Çapa ve Serkan Uçar birbirine girdi
Tartışmalı aşkın şiddetli gecesi! Yaklaşık beş aydır birlikte olan Serkan Uçar ve Ceylan Çapa'nın akşamı Türkbükü'nde romantik bir yemekle başladı. Mekâna el ele gelen çift, yemeğin ardından soluğu Sess Bar'da aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çiftin kavgası giderek şiddetlendi.

YAKA PAÇA ATTILAR
Çapa, mekândakilerin şaşkın bakışları arasında Serkan Uçar'a tokat atınca ortalık karıştı. Tokadın ardından çılgına dönen Uçar, sevgilisini iterek yumrukladı. Hızını alamayıp güvenlik görevlilerine de saldıran Uçar, yaka paça mekândan çıkarıldı. Sevgilisini ikna çabaları başarısız olan Uçar, yalnız başına teknesine giderken, Çapa kulüpten yeğeniyle ayrıldı.

KISKANIP YUMRUKLADI
Ceylan Çapa, 2015'te katıldığı bir partide o dönemdeki sevgilisi Altuğ Leblebici'yi Gamze Özçelik'ten kıskanarak yumruklamıştı.

ECE ERKEN'İN KARNINI TEKMELEDİ
Serkan Uçar boşandığı eşi Ece Erken'in oğlunu evde bırakıp bir doğum günü partisine katılması üzerine mekânı basmış ve şiddetli bir kavga yaşanmıştı. Erken, hamile olduğu dönemde Uçar'ın karnını tekmelediğini söylemiş ve Aile Mahkemesi'nden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Ceylan Çapa ve Serkan Uçar birbirine girdiEce Erken'in kocası kıskançlık krizine girdi