Kurtlar Vadisi artık çekilmeyecek

Söylemezsem Olmaz programı moderatörü Ömür Varol canlı yayında bomba bir açıklamada bulundu. Ömür Varol efsane dizi Kurtlar Vadisi dizisinin artık çekilmeyeceğini söyledi.

Kurtlar Vadisi artık çekilmeyecek
Kurtlar Vadisi artık çekilmeyecek
Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı dün yayınlanan bölümünde 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki tartışmalı mezar sahnesini masaya yatırmış Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda yaptığı araştırmada mezarlıkta 'Erdoğan' yazılı mezar taşının olmadığını ortaya çıkarmıştı.

Büyük ses getiren programdan sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu' yapımcı şirketi Pana Film yetkililerine sosyal medyadan tepki yağmıştı.

KURTLAR VADİSİ ARTIK ÇEKİLMEYECEK

Program sunucusu Ömür Varol bugün de canlı yayında bomba bir açıklamada bulunarak Kurtlar Vadisi dizisinin artık çekilmeyeceğini söyledi.

Kurtlar Vadisi artık çekilmeyecek

Ömür Varol şunları söyledi; 

Kurtlar Vadisi Pusu ya da artık hangi ismi alacaksa o dizi film artık yok! O dizi film çekilmeyecek. Bunu ilk kez buradan açıklıyoruz. Kesin bilgi Kurtlar Vadisi bu sezon itibariyle artık yok! Dizinin artık olmamasında da bu hadiselerin etkisi oldukça büyük onu da belirtelim.

KURTLAR VADİSİ PUSU'DAKİ BÜYÜK SKANDAL CANLI YAYINDA ORTAYA ÇIKARILDI

Kurtlar Vadisi artık çekilmeyecekKurtlar Vadisi'nde büyük skandal