Kurtlar Vadisi'nde büyük skandal

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı büyük bir skandalı ortaya çıkardı.

Kurtlar Vadisi'nde büyük skandal
Kurtlar Vadisi'nde büyük skandal
Erdoğan'ı diri diri mezara koydular

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 2012 yılında yayınlanan 159. bölümündeki tartışmalı mezar sahnesi 'Söylemezsem Olmaz'da masaya yatırıldı. Beyaz Ana Haber ve 'Söylemezsem Olmaz' ekibi, o sahnenin çekildiği Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'ndan, aynı noktadan canlı yayın yaptı. Dizideki 'Erdoğan' yazılı mezar taşları sahiden de o mezarlıkta mıydı?

Erdoğan yazılı mezar taşları yok

Ve acı gerçek kısa sürede ortaya çıktı! Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'nda 'Erdoğan' yazılı mezar taşları yoktu. Söz konusu noktada başka bir ailenin mezarı vardı. Beyaz Ana Haber Muhabiri Sercan Kahveci'nin mezarlık görevlilerinden aldığı bilgiye göre; dizi ekibi 'Erdoğan' yazılı mezar taşlarını özel olarak hazırlatmış ve çekimde kullanmıştı.

2012 yılında neler olmuştu?

Dizinin yayınlandığı 2012 yılında 7 Şubat'ta MİT krizi yaşanmıştı. 11 Şubat'ta dönemin Başbakan'ı Erdoğan ameliyat olmuştu. 'Erdoğan' yazılı mezar taşlarının yayınlandığı 159. bölüm ise TNT kanalında 2012 yılının Mayıs ayında ekrana gelmişti.

Pana Film'den açıklama bekleniyor

2012 yılında konu gündeme geldiğinde 'Erdoğan yazılı mezar taşları tamamen tesadüf' açıklaması yapan 'Kurtlar Vadisi Pusu' yapımcı şirketi Pana Film yetkililerinin bu büyük skandalın ortaya çıkmasından sonra ne diyecekleri merak konusu... 'Erdoğan' yazılı mezar taşlarının perde arkasında ne vardı? 'Kurtlar Vadisi Pusu' yapımcıları bir yerlerden talimat mı almışlardı? Neden Erdoğan'ı diri diri mezara gömmüşlerdi? Şimdi bu soruların yanıtları merakla bekleniyor...

Kurtlar Vadisi'nde büyük skandal