CHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktü

CHP Milletvekili Eren Erdem, Halk TV'de bu sabah canlı yayına çıktı ve kendisini aklamak için ter döktü.

CHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktü
CHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktü
CHP Milletvekili Eren Erdem Rus televizyon kanalı Russia Today'e verdiği röportajda Türkiye'yi Rusya'ya şikayet etmişti. Erdem'in, IŞİD teröristlerinin öldürücü kimyasal sarin gazı bileşenlerini Türkiye'den edindiği şeklinde asılsız iddia ve suçlamalarda bulunması tepkilere yol açmıştı.

Erdem, Halk TV'de bu sabah canlı yayına çıktı ve kendisini aklamak için ter döktü.

Rus televizyonuna verdiği röportajındaki sarin gazıyla ilgili iddianameyi, 2 ay önce Türkiye'deki bütün televizyon kanallarının olduğu bir basın toplantısında paylaştığını söyleyen Erdem, 'Ondan sonra da Meclis kürsüsünde aynı iddianameyi göstererek anlattım' dedi.

'BEN AKP HÜKÜMETİ SARİN GAZI VERDİ DEMEDİM Kİ...'

'Hatta YuoTube'da da izlenme rekoru kırdı' diyen Eren Erdem, 'Ben bu konuşmamda da sarin gazını konuştum. Şunu söyledik; böyle bir iddianeme var, bu iddianameye göre IŞİD terör örgütü sarin gazı temin etmiş. Nereden etmiş yurt dışından temin etmiş, nereden geçmiş malzeme Türkiye üzerinden geçmiş. Ben ne Mecliste ne başka bir yerde AKP hükümeti sarin gazı verdi demedim ki' ifadelerini kullandı.

'PARLAMENTODA KONUŞMADIĞIM BİR ŞEY SÖYLEMEDİM'


CHP'li Erdem kendisini aklamaya şu sözlerle devam etti:

'Eren Erdem bizi Rusya'ya şikayet etti' diyorlar, yalan. Çünkü zaten yabancı basın bana geldiğinde AKP hükümetinin sarin gazı verdiği düşüncesiyle geldi. Ben bir siyasetçiyim, dünyanın bütün televizyonlarına demeç veririm. Ama dünya televizyonlarına verdiğim demeçte, parlamentoda konuşmadığım bir şeyi söylersem bu problem. Ama ben parlementoda konuşmuşum, basın açıklaması yapmışım...' BEYAZ GAZETE


CHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktüCHP'li Eren Erdem'e soruşturmaCHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktüCHP'li Eren Erdem'e 'Vatana İhanetten' Suç DuyurusuCHP'li Eren Erdem Halk Tv'de kendisini aklamak için ter döktüCHP'li vekil Eren Erdem'den şok tweet