Osman Gökçek: Bunu da yaz Şirin Payzın

Fransa'daki Charlie Hebdo saldırısının ardından sıkça gündeme gelen İslamofobi, Beyaz TV'de masaya yatırıldı.

Osman Gökçek: Bunu da yaz Şirin Payzın
Osman Gökçek: Bunu da yaz Şirin Payzın
Ferda Yıldırım'ın moderatörlüğünü yaptığı Gündem Özel adlı programda İslamofobi, Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek tarafından perde arkasında kalan tüm ayrıntılarıyla örneklendirilerek anlatıldı.

Türkiye'de geçmişten günümüze kadar yapılan 'İslam Düşmanlığı'nı belgelerle ortaya koyan Osman Gökçek, Charlie Hebdo saldırısını 'Türkiye'nin Madımak'ı' olarak tabir eden Şirin Payzın ve Kadri Gürsel'e de canlı yayında seslendi.

YAZIN DA MİLLET BİR GÖRSÜN

Canlı yayında 1931 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bastırılan tarih kitabından peygamber efendimiz hakkında yazılan ibareleri gösteren Osman Gökçek, 'Şirin Payzın, Kadri bey Allah aşkına biraz da bu tarih kitaplarına bakın. Müslümanların hayatına müdahaleyi de yazın şöyle köşelerinizde de bir millet görsün.

BUNLARI DA YAZIN ŞİRİN PAYZIN

Malum medya yazsana bunları, tarihte bize neler diretilmeye kalkıldı diye? Birazcık da Müslümanlara yapılan karşı bu saldırıları yazın. Bu ülkedeki müslümanlara, tarihi kafalarına göre değiştirip yeni jenerasyona, peygamberimizi Mekke'den Medine'ye kaçtı diye gösterdiler.

BEYAZ GAZETE