Manisalı imamın cinneti: 2 ölü!

Manisa'da, boşandığı eşinin başka biriyle evleneceğini duyunca cinnet getiren imam Hayrullah Ö. dehşet saçtı. Eski kayınpederi ve kayınvalidesini bıçakla öldüren imam, eski eşini de yaralayıp 12 yaşındaki çocuğunu yanına alarak kaçtı.

Manisalı imamın cinneti: 2 ölü!
Kırkağaç ilçesinde 7 yıl önce ayrıldığı eşinin evleneceğini duyan eski eş, kayınvalidesi ile kayınpederini öldürüp, eski eşini bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, 7 yıl önce ayrıldığı eşinin evleneceği gün Balıkesir'den Kırkağaç ilçesine gelen ve din görevlisi olduğu öğrenilen Hayrullah Ö. (35), gece yarısı eski eşinin Kadriye mahallesindeki evini bastı.

Hayrullah Ö., eski eşi Necmiye Çam (31), annesi Nazmiye (50) ile babası Kemal Çam (53)'ı çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı. Daha sonra 12 yaşındaki oğlunu da yanına alan Hayrullah Ö., eski eşine ait araç ile olay yerinden kaçtı.

Komşuların durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiği olayda, anne Nazmiye Çam olay yerinde baba Kemal Çam ise kaldırıldığı Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Naciye Çam ise önce Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne ardından da Akhisar Mustafa Kirazoğlu Hastanesi'ne sevk edildi. Çam'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

BALIKESİR'DE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Hayrullah Ö., Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Emniyet güçlerince yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Cenazeler ise İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Naciye Çam'ın, dün resmi nikahının sağlık raporu eksikliği nedeniyle kıyılamadığı öğrenildi.