Kurultay tarihini yanlış yazdı

CHP'nin 91. yıldönümü vesilesi ile Anıtkabir’i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir özel defterine 5-6 Eylül'de yapılan kurultay tarihini karıştırarak 4-5 Eylül olarak yazdı...

Kurultay tarihini yanlış yazdı
CHP'de gerçekleştirilen Olağanüstü Kurultay'dan sonra yeni Parti Meclis üyeleri, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Anıtkabir'e çıktı.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen Anıtkabir ziyaretinde PM üyelerin yanı sıra Disiplin Kurulu üyeleri ve CHP'li belediye başkanları da hazır bulundu. Aslanlı Yol'dan 2 çelenkle gelen CHP heyeti, önce kurucu Genel Başkan Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı, saygı duruşunda bulundu. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'nde Anıtkabir Özel Defterini yazıp, imzaladı.

5-6 EYLÜL'DE YAPILAN KURULTAY TARİHİNİ YANLIŞ YAZDI

Kılıçdaroğlu deftere, 'Sevgili Genel Başkanım, 4-5 Eylül tarihlerinde 18. Olağanüstü Kurultayımızı bir demokrasi şöleni içinde gerçekleştirdik. Bugün 9 Eylül 2014, kuruluşumuzun 91. yılı. Devrimlerinin yılmaz savunucusu olan arkadaşlarımla birlikte huzurundayız. Hedef gösterdiğin çağdaş uygarlık mücadelemiz hep sürecek. Seni sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz sevgili genel başkanım. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı.' diye yazdı.

Kurultay tarihini yanlış yazdı