Canik'te Hummalı Çalışma

Canik Belediyesi Fen İşleri Birimi'ne bağlı ekipler ilçede hummalı bir çalışma yürütüyor.

Canik'te Hummalı Çalışma

Canik Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçenin değişik mahallelerinde yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çalışma yapılan mahalleler adeta şantiyeye dönerken, bu durumdan yolları yenilenen vatandaşlar da memnun. Çalışmaları yakından takip eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yepyeni bir Canik için boş durmadıklarını söyledi.

Hükümetin 2023 hedefleri doğrultusunda daha güzel bir Canik için çalıştıklarını belirten Başkan Osman Genç, "Canik'te geride bıraktığımız 10 yılda kültür, sanat, eğitim, spor gibi üst yapıları hemen hemen tamamladık. Mahallelerimizdeki diğer eksiklikleri büyük bir özenle gideriyoruz. Ekiplerimiz büyük bir gayretle yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak tam bir şantiye halindeyiz. Bu çalışmalarımız tamamlandığında o bölgelerimizde yaşam konforunu daha da artırmış olacağız" dedi.

Canik Belediyesi'nin en büyük özelliğinin 7/24 çalışan bir belediye olması olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Vatandaşlarımızla sürekli diyalog halindeyiz, onlarla iç içeyiz. Halkımızı bizzat dinliyoruz ve varsa bir sorun dinliyoruz. Elbette ulaşamadığımız vatandaşlarımız da olmaktadır. Ancak bu noktada ilk kez bizim uyguladığımız Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne bağlı olarak kurduğumuz Çağrı Sistemi ile vatandaşlarımız günün her saatinde bize istek ve taleplerini iletebiliyor. Yani daha güzel ve yepyeni bir Canik için çalışıyoruz. Çünkü bizim için halkımızın mutlu olması önemli" diye konuştu.

Kaynak: İHA