Ödemiş’te Kurtuluş Etkinlikleri

Ödemiş’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü çerçevesinde ünlü rock grubu Manga ve Ödemişli sanatçı Bedia Akartürk konserleriyle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ödemiş’te Kurtuluş Etkinlikleri

Saraçoğlu Stadyumu’nda sahne alan Manga, özellikle gençler tarafından coşkuyla karşılandı. Manga, ilk albümünden bu yana olan tüm parçaları seslendirirken, gençlerin coşkusuna Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem de ortak oldu. Manga’nın parçalarına coşkuyla eşlik eden gençler yaklaşık 2 saat süren konserde cep telefonlarıyla ışık şov yaptı. Konser sonunda Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Manga grubu solisti Ferman Akgül ve grup üyelerine Ödemiş’e özgü ipek mendil hediye ederek, mendilleri boyunlarına kendisi bağladı. Efe minyatür heykeli de hediye eden Badem, Manga grubu üyeleriyle son günlerde moda olan özçekimi de ihmal etmedi.

“Eğleniyor muyuz” sorusuna stadyumu dolduran gençlerden “evet” yanıtını alan Başkan Mahmut Badem, “Her şey gençlerimiz için. Gençlerimize güzel bir ilçe bırakabilmek için çalışıyoruz. Bugün de kurtuluş coşkumuzu hep birlikte paylaştık. Gelecek yıllarda da daha da büyük organizasyonlarla bu sevinci yaşamak istiyoruz. Gençlerimiz kimi isterlerse değerlendirip konser vermelerini sağlayacağız. Manga’yı başarılı performansından dolayı kutluyorum” dedi.

KÜLTÜRPARK’TA BEDİA AKARTÜRK KONSERİ
Ödemiş'in kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen bir diğer konserde Ödemişli sanatçı Bedia Akartük de sahne aldı. 125. Yıl Kültürpark’ta düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Akartürk, sevenlerine türkü dolu bir gece yaşattı

Kaynak: İHA