Kavuncu'dan Hastaneye Gece Denetlemesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kısa bir süre önce hizmete açılan Tavşanlı Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, denetleme yaptı.


Kavuncu, yaptığı açıklamada, devletin bu hastaneleri için büyük yatırımlar yaptığını ancak bunun yanı sıra insan faktörünün daha önemli olduğunu bildirdi.

Hastanenin kalitesine yakışır bir hizmeti sunabilmek arzusunda olduklarını belirten Kavuncu, şunları kaydetti:

"Bugün gece yaptığımız denetim ile hasta ve hasta yakınlarımızla birebir görüşme fırsatı bulduk, onları dinledik, sağlık personelimiz ve doktorlarımız ile görüştük. Hastanemizin değişik bölümlerini bizzat denetledik. Nitekim güvenlik, sağlık hizmetleri ve diğer hasta hizmetleri açısından bazı sorunları tespit ettik, bunların çözümü için bazı planlamalar yaptık. İl Sekreterliğimiz tarafından yapılan bir planlamanın hemen uygulamaya geçilmesi kararını aldık. Hastanelerimizden taburcu olan hastalarımız, hastanenin bulunduğu il ve ilçe merkezlerinde oturuyorlarsa evlerine, başka bir yerleşim yerinde oturuyorlarsa otogara kadar hizmet araçlarımızla götürülüp bırakılacaklar. Bu hizmetin de tüm Kütahyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ederim."

Kaynak: AA