Didim'den Kısa Kısa

Fas'ın Meknes şehri Ticaret Odası Başkanı Tahiri Alhaj ile Valilik Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Slimane Ragragui'den oluşan heyet, Didim Ticaret Odası'nı ziyaret etti.


Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, ziyarette yaptığı konuşmada, Fas heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, ilişkilerin geliştirilmesi yönünde adımlar atacaklarını ifade etti.

Meknes Ticaret Odası Başkanı Alhaj ise Didim'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını, misafirperverliklerinden dolayı Üstündağ'a teşekkür ederek, Türkiye'de çeşitli iş görüşmeleri yaptıklarını ve ziyaretlerinin verimli geçtiğini söyledi.



Ziyaretin sonunda Fas heyetine çeşitli hediyeler takdim edilirken toplu hatıra fotoğrafı da çekildi.

- Engelliler için kulaç attılar

Didim Kent Konseyi Gönüllüler Çalışma Grubu tarafından ilçede yaşayan engelliler yararına yüzme etkinliği gerçekleştirildi.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen etkinlikte İngiliz ve Türklerden oluşan 16 gönüllü yüzücü, Martı Sitesi'nden başlayarak Tuntaş Otel sahiline kadar engelliler için yüzdü.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, gönüllü yüzücülere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin her zaman destekçisi olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA