Şanlıurfa'da Market Arabası Kavgası

Şanlıurfa'da alışveriş yapan bir kişi, marketin arabasıyla aldıklarını eve götürmek istedi. Güvenlik kimliğini isteyince kavga çıktı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı...

Şanlıurfa'da Market Arabası Kavgası
Esentepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, markete eşi ve çocuklarıyla gelen ismi öğrenilemeyen bir kişi alışveriş yaptı.

ARABA İÇİN KİMLİK İSTENMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ


İddiaya göre, alışveriş sonrası müşteri satın aldığı ürünleri yakında bulunan evine markete ait sepetle götürmek istedi. Marketin özel güvenlik görevlisi bu duruma izin vermeyerek sepetini götürmek isteyen müşteriden emanete kimlik bırakması gerektiğini söyledi. İsmi bilinmeyen müşteri de kimlik istenmesine tepki göstererek özel güvenlik görevlisi ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen tartışma arbedeye dönüşünce, müşteri cep telefonuyla yakınlarını arayarak yardım istedi.

MARKETTE ARABA KAVGASI

Bir süre sonra otomobille tartışmanın çıktığı markette gelen 5 kişinin de katıldığı tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre, ellerinde sopa bulunan kişiler ile market görevlileri arasında çıkan kavga sırasında tedirgin olan müşteriler, alışverişi yarıda bırakarak dışarı kaçtı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Vatandaşların ihbarı üzerine markete gelen polis, kavgaya karıştığı saptanan 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.