Erol Büyükburç’tan Sanatçıların Köyüne Özel Klip

Sanatçı Erol Büyükburç, Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş Mahallesi'nde bulunan sanatçıların köyünü klip haline getirdiğini söyledi.

Erol Büyükburç’tan Sanatçıların Köyüne Özel Klip

Sonsuz Şükran Köyü’nde bu yıl 5'incisi düzenlenen Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali’nde konser vermek üzere Çavuş Mahallesi'ne gelen ünlü sanatçı Büyükburç, sanatçıların köyüne bu yıl 5'inci kez geldiğini belirtti.

Anadolu'nun her köşesiyle, her haliyle güzel olduğunu ve Mehmet Taşdiken'in kurduğu sanatçıların köyünün kendisinde duygusal yönde büyük bir gelişme ve genleşme sağladığını anlatan Büyükburç, "O yüzden Sonsuz Şükran Köyü'nü kaleme alma mecburiyetinde hissettim kendimi. Güzel bir şükran köyü klibi yazdım. Ayrıca, klip haline getirdik, seslendirdim. Fon müziği de vardı. Tabi öyle afaki bir çalışma değil, kalıcılığı düşündük. Daha anlamlı, kalıcı olsun diye bu çalışmayı yaptık" dedi

Büyükburç, sanatçı camiasına da seslenerek, buradan mutlaka bir mekan edinmelerini tavsiye etti. Büyükburç, Şükran Köyü'nün sanatçılar için özel bir mekan konumunda olduğunu, oksijeni bol olan buraya her yıl gelerek sanatçı arkadaşlarıyla buluşup bir araya gelmenin kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek, “Burada çok değerli sanatçı kişilerin olması, onlarla dostluk kurmak, onlarla eğlenceli ortamlar oluşturmak bunlar güzel şeyler. Burada sanatçı dostlarla bir araya gelip tadına doyulmaz aktiviteler yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da buraya gelecek sanatçılarda sımsıcak ortamlarda buluşacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA