Ardahan'da Kan donduran Olay!

Ardahan'da anne, baba ve kızı gece yarısı uyurken evlerine giren kişi ya da kişiler tarafından defalarca bıçaklandılar...

Ardahan'da Kan donduran Olay!
Ardahan'ın Hanak ilçesinin Çayağzı Köyünde Gürhan Yurtlu ile eşi Naşide Yurtlu ve kızları Ezgi Yurtlu evlerine gece yarısı giren kişi yada kişiler tarafından uyurken defalarca bıçaklandı.

Baba Gürhan Yurtlu olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralı olan anne Naşide Yurtlu ve kızı Ezgi Yurtlu tedavi altına alındı.

Olay dün gece saat 24.00'da Hanak ilçesine 4 kilometre uzaklıkta bulunan Çayağzı Köyünde meydana geldi. Çiftilik ve hayvancılıkla uğraşan Yurtlu ailesinin evine giren kişi yada kişiler ilk önce 2 çocuk babası Gürhan Yurtlu'yu (48) kalbinden ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra eşi Naşide Yurtlu (40) ve kızları Ezgi Yurtlu'yu (13) defalarca bıçaklayan kişi yada kişiler kaçarak evden uzaklaştı. Ağır yaralı olan Ezgi Yurtlu, kanlar içinde dışarı çıkarak durumu komşulara bildirdikten sonra olduğu yere yığıldı.

Huncarca bıçaklanan baba Yurtlu olay yerinde can verirken ağır yaralı olan anne ve kız ambulansla Ardahan Devlet Hastanesine götürüldü. Ölüm haberini duyan ailenini yakınları sinir krizi geçirdi. Köye gelen jandarma ekipleri inceleme yaptıktan sonra 2 kişiyi gözaltına aldı. Vahşi cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öte yandan çiftin bir de oğullarının bulunduğunu polislik sınavını kazandığını ve kayıt için şehir dışında olduğu belirtildi. Yurtlu ailesinin evi önünde kurulan taziye çadırına gelen köylüler 'Kendi halinde insanlardı. Kimseyle husumetleri yoktu. Kimin niye eve girdiğini bilmiyoruz. Biz kızının bağırtıları üzerine dışarı çıktık.' dediler.