Yeni Kartepe Müftüsü Başkan Üzülmez'i Ziyaret Etti

Kartepe Müftülüğü’ne atanan Mustafa Nurgün, beraberinde İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Yeni Kartepe Müftüsü Başkan Üzülmez'i Ziyaret Etti
Yeni müftüye hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “İlçenin yeni kamu yöneticilerine Allah uyum içinde çalışmayı nasip etsin” dedi.


Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen’in İçel Akdeniz İlçe Müftülüğü’ne atanmasının ardından yerine Zonguldak Devrek İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, Cuma günü yeni görevine başladı.

İlk gün ilçe protokolü ile tanışan yeni Müftü Nurgün, Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Kartepe Müftüsü’nün göreve başladığını belirten Kocaeli Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, “Müftümüz Mustafa Nurgün, bugün görevine başlamıştır. Görevinin kendisi, ailesi ve ilçemiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün de, “Mübarek Cuma gününde güzel ilçemiz Kartepe’de göreve başladım. Bizlere rehberlik ve önderlik yapacak İl Müftümüz ve ilçe protokolümüz yanında vatandaşlarımızın desteği ve gönül birliği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeniliklerden bahseden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Kartepemizin ve yeni neslimizin şekillenmesi adına çok önemli görevler üstleneceğine inandığımız yeni müftümüze, hayırlı olsun dileklerinde bulunmak istiyorum. Bu dileklerin yanında Kartepe’de benim de altıncı ayım doldu. Kaymakamımızla birlikte yeni milli eğitim müdürü, emniyet müdürü ve müftümüzle kamu yöneticilerimiz yenilendi. Kartepemiz her şeyiyle yenileniyor. Yenilenme uyum ile harmanlandığında hedefimiz olan üst düzey hizmet politikamıza ulaşacağız. Amacımız Kartepe’ye, Kartepeli hemşehrilerimize hak ettiği hizmeti sunmaktır” dedi.

Kaynak: İHA