Sındırgı'da Bisiklet Yarışları

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Yağcıbedir Halı Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde bisiklet yarışları yapıldı.

Sındırgı'da Bisiklet Yarışları

İlçe meydanından başlayan yarışlara 62 bisikletsever katıldı.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı yarışma, minikler, 14 yaş altı ve yetişkinler olmak üzere 3 kategoride yapıldı. Yarışmanın en küçük yarışçısı ise 3 yaşındaki Damla Akınsoy oldu. Akınsoy, kendi bisikleti ile start alanında yer alarak, diğer yarışmacıların ve vatandaşların ilgisini çekti. Yetişkinler 8, küçükler ise 4 kilometrelik etabı tamamladı. Festival alanında son bulan yarışmanın birincisi Yüksel Deniz Yüksel oldu. 8 kilometrelik etabı diğer yarışmacılar gibi tamamlayan Başkan Yavaş ise dördüncü oldu

Bisiklet yarışmasında birinci olan Yüksel’i tebrik eden Başkan Yavaş, "Bu yıl ilk defa bisiklet yarışması yaptık. Yarışma çok renkli görüntülere sahip oldu. Bisiklet yarışmasını ilçemizi paratriathlon yarışmalarında başarılı şekilde temsil eden kardeşimiz kazandı. Kendisini tebrik ediyorum. Sındırgı Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


Kaynak: İHA