Polisten Tanıtım Dergisi

Dörtyol Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yıl içinde yapılan çalışmaları içeren tanıtım dergisi yayınlandı.


Amirlik, okullar ve şehir merkezinde yaptığı çalışmalar ile çocuk ve gençlere yönelik uyuşturucu ile mücadele ve kültürel alanlarda gerçekleştirilen 14 projeyi tanıtmak için dergi hazırladı. Yayınlanan 145 sayfalık dergide sözkonusu çalışmalar fotoğrafla anlatıldı.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede kaynaştırıcı ve birleştirici projelerle okullar ve tüm mahallelerde her zaman karşılaştıkları bu ekiplerin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, yetkilileri kutladı.

İlçe Emniyet Müdürü Zekayi Altuntaşoğlu da gelişen ve değişen güvenlik anlayışına paralel olarak ilçede de her kesimden çocuk ve gençlerin toplumsal hayata olumlu yönde katılımlarını sağlamak ve onları suç ve suç odaklarından uzak tutmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Kenan Cici, yeni eğitim öğretim yılıhıh başlamasıyla yeni projeler geliştirmeye başlayacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA