İzmir'deki Şüpheli Ölüm

Dikili ilçesinde, alkol aldıktan sonra ölen 2 arkadaşın kesin ölüm nedeninin, otopsi sonucu bedenlerinden alınan parçaların incelenmesiyle ortaya çıkacağı bildirildi.


İzzet Kantur ve Gökhan Sarıcan'ın cenazeleri, otopsilerinin tamamlanmasının ardından aileleri tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Gökhan Sarıcan'ın cenazesi Dikili'nin Çandarlı Mahallesi'nde, İzzet Kantur'un cenazesi ise da Bergama ilçesine götürüldü.

İlk otopsi sonucunda kesin ölüm nedenleri belirlenemeyen iki arkadaşın bedenlerinden parça alındığı, bunların incelenmesiyle ölüm nedenlerinin ortaya çıkacağı kaydedildi.

Ayrıca jandarma ekiplerinin olay yeri incelemesi sonucunda, bonzai kullanımına dair delil bulunmadığı, sahte içki olup olmadığının belirlenmesi için şişelerin laboratuvara gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi süren Yasin A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Alkol aldıktan sonra Çandarlı Mahallesi'ndeki evlerine giden İzzet Kantur ve Gökhan Sarıcan bir süre sonra yakınları tarafından yüzleri morarmış halde bulunmuş, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince öldükleri belirlenmiş, bilinci kapalı halde bulunan Yasin A. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı.

Kaynak: AA