Seydişehir Belediye Başkanı Tutal Stk'ları Ziyaret Etti

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.


Başkan Mehmet Tutal, STK ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünvar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal ve Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Tahsin Özden'i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Belediye olarak esnaf ve sanatkarların sorunlarına duyarsız kalmayacaklarını ifade eden Tutal, "STK başkanlarımızda irtibat halinde olarak, ilçenin sorunları ile ilgili konularda bilgi alış verişinde bulunacağız, çözüm yolları arayacağız. Belediyeye geldiğimiz günden bugüne kadar odalar, kooperatifler, sendika, dernekler ile birlik içinde hareket etmekte ve fikir alışverişi içinde çalışmaları sürdürmekteyiz"dedi.

Seydişehir'in büyük bir ilçe olduğuna dikkat çeken Ziraat Odası Başkanı Nihat Kocagöz, ilçenin gereksinimlerinden birisinin de sebze halinin hayata geçirilmesi olacağını dile getirdi.

Kocagöz, ziraatçının ekonomik alanda rahat hareket edebilmesi, pazar oluşturabilmesi için hedeflenen bir çalışmanın sürdüğünü belirterek, Seydişehir Belediyesi'nin başlattığı Kuğulu Vadisi Projesi'nin bu noktada ziraatçıya büyük imkanlar sağlayacağına dikkat çekti.

Sivil toplum kuruluşları belediyenin proje çalışmalarında ve faaliyetlerinde her zaman yanında olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: AA