Muharrem İnce isyan etti

Kurultay için salona gelen genel başkan adayı Muharrem İnce, yürüyen merdivenlerde "Sanki düğün salonuna gidiyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi.

Muharrem İnce isyan etti
Genel Başkan adayı Muharrem İnce, partisinin 18. Olağanüstü Kurultayı'nın yapılacağı ATO Congressium'a geldi.

Kurultay salonuna delege girişinden giren İnce, buraya gelişinde bir grup partilinin sevgi gösterisiyle karşılandı. Bu sırada, "Bence Muharrem İnce" sloganları atıldı.

Kendisini bekleyenlere teşekkür eden İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yürüyen merdivenlerle kurultaya gitmek herhalde dünya siyaset tarihinin bir ilki. Yani, sanki düğün salonuna gidiyoruz. Yazıktır, bu manzara yakışıyor mu Allah aşkına? Düğün salonunda Halk Partisine kurultay yakışıyor mu?" dedi.

İnce ile birlikte eşi Ülkü İnce, CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül de kurultay salonuna geldi.

İNCE'NİN PANKART VE AFİŞLERİ YER ALMADI

ATO Congresium Merkezi'nin dışı ve içi Genel Başkan Kılıçdaroğlu afişleri ve pankartlarıyla donatılırken diğer bir aday Muharrem İnce'nin ise afiş ve pankartlarının asılmadığı gözlendi. Merkezin girişine ve kurultayın yapılacağı salona, "Güçlü CHP, güçlü demokrasi, güçlü Türkiye" pankartları ve gezi olaylarında hayatını kaybedenler için 'Sizi Unutursak Kalbimiz Kurusun' pankartı yerleştirildiği gözlendi.