Seda Sayan'dan Nazlıaka'ya sert tepki

Seda Sayan ile CHP'li Aylin Nazlıaka arasında yaşanan tartışma dinmek bilmiyor... Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Seda Sayan, çok sert açıklamalarda bulundu.

Seda Sayan'dan Nazlıaka'ya sert tepki
Seda Sayan'ın iki karısını öldüren adamı programına konuk alması büyük tartışma yaratmıştı.

Seda Sayan'a en büyük tepki ise CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'dan gelmişti.

Nazlıaka ve Sayan arasında yaşanan sert polemik ise dur durak bilmiyor...

Magazin gündeminin nabzını tutan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Seda Sayan, CHP'li Aylin Nazlıaka'yı topa tuttu.

BENİM ANLIM AK

Yaklaşık 26 yıldır televizyonlarda sabah programı yaptığının altını çizen Seda Sayan, ' Çok büyük haksızlık yapılıyor. Bu iş neden bana patladı bilmiyorum. Benim anlık ak, vicdanım rahat uyuyorum. Benim faydamdan çok zararım olamaz' dedi.

ORTALIĞI VELVELEYE VERDİ

CHP'li kadın vekilin kendisine yargısız infaz yaptığını belirten Sayan, ' Programı izlemeden ortalığı velveleye verdi.Seni vuran yine bir hemcinsin. Meclis'te ayakkabı fırlatmaya çalışarak ve botokslarıyla meşhur olmuş bir vekil nasıl böyle bir karalama kampanyası yapar.  Kendisini aradım ve ' Sayın vekilim kadınlarla olan görüşlerinizde hem fikirim' dedim. Ama ben meramımı anlatamadan kendisini susturamadım' diye konuştu.

MAAŞIN BENİM VERGİLERİMLE ÖDENİYOR

Nazlıaka ile yaptığı telefon görüşmesinden sonuç alamadığını söyleyen Sayan, 'Kendisi beni dinlemek zorunda. Senin maaşın benim vergilerimle ödeniyor. Böyle birşey yapmadan önce beni aramalıydı. Ama kendisi protesto protesto gezen bir kişi.Buna o iş vermişler oradan oraya geziyor. Sen benim sporsorumu neden arıyorsun. Bütün ortalığı karıştıran bu vekil' diye konuştu.

BOTOKSUMU KISKANDI

Ülkeye çok değerli hizmetler verdiğini belirten Seda Sayan, ' Be okullar yaptırdım, yurtlar yaptırdım. Kızlar okusun diye.Sen ne yaptın. Kendisi botoksu ile gündeme gelmiş belki botoksu mu kıskanmıştır. İcraat yap. Kendisinin bir şöhret tutkusu var” dedi

Seda Sayan sözlerine şöyle devam etti:

YAPTIKLARIMIN ARKASINDAYIM


Programımla ilgili bir sıkıntı yok. Kanalım ne yaptığımı farkında. Ben bu adamı çıkartıp deşifre ediyorum. Yayında “Sen nasıl vicdansız bir adamsın, geceleri nasıl uyuyorsun?” dedim. Kayıtlar elde var.Benim yaptığım bir habercilik olayıdır. Yaptıklarımın halen daha arkasındayım.

O VEKİL CEVAP VEREMEZ ÇÜNKÜ BOTOKS YAPTIRIYORDUR!

Vekil hanımın kopardığı patırtı kadar izlenmedi program.Vekil hanımın patırtılarıyla bu kadar gündeme geldi bu olay. Kimin zamanındaki aftan böyle katiller, sapıklar cezaevinden çıkmış! Önce bunları sorgulasınlar! Böyle bir şey yok! Adam dedi ki “Allah razı olsun, ben afla dışarı çıktım.” O vekile çıkıp o affı sorun! Koskoca Seda Sayan'ı yiyebilir misin? Sen kimsin! Medyaya sesleniyorum. Gidip o vekile sorun. O adam kimin affıyla dışarı çıktı. Cevap veremez o vekil, çünkü şu an botoks yaptırıyordur!'