Milas'ta Fotoğrafçılık Kursiyerleri Belgelerini Aldı

Milas Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan ve 96 saatlik teori ve uygulama eğitimini kapsayan Temel Fotoğraf Eğitimi Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Milas'ta Fotoğrafçılık Kursiyerleri Belgelerini Aldı

Milas Halk Eğitimi Merkezinin açmış olduğu Temel Fotoğraf Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan toplam 12 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri takdim edildi.

Dün saat 12.15’te Halk Eğitimi Merkezinde düzenlenen belge törenine; Milas Halk Eğitimi Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılca, Fotoğraf Eğitmeni Volkan Yıldız ve fotoğrafçılık kursiyerleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Müdür Yardımcısı Kızılca, günümüzde fotoğrafçılık alanına ilginin gün geçtikçe arttığına dikkat çekerek; “Günümüzde fotoğraf çok ileri bir noktaya geldi. Bu bağlamda kurum olarak vatandaşların fotoğrafçılık alanında eğitim talepleri doğrultusunda fotoğraf kursları açıyoruz. Fotoğrafın sanat boyutunda icra edilebilmesi tabi ayrı bir güzellik. Fotoğraf makinesinin pratik kullanımı ve fotoğraf sanatıyla ilgili aldığınız eğitimle umarım fotoğraf alanına sağlam bir adım atmış olursunuz. Bu kurs döneminde benim gözlemlediğim kadarıyla çok güzel bir eğitim ortamı yaşandı. Sizlerin ilgisinin kurs boyunca kesilmeden devam ettiğini, kurstan verim aldığınızı görmek bizleri de kurum olarak çok mutlu etti. Kursumuza katılıp, kursu başarıyla tamamlayan herkesi tebrik ederim” dedi

Konuşmanın ardından kursiyerler Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılca ve Fotoğraf Eğitmeni Volkan Yıldız’dan sertifikalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“FOTOĞRAF TEMELİNDE GÜZEL PAYLAŞIMLAR OLDU”
Fotoğraf Eğitmeni Volkan Yıldız, değişik mesleklere mensup kişilerden oluşan kursiyerlerin eğitim sürecine farklı bir renk kattığını belirterek; “Farklı yaş ve mesleklere sahip kişilerden oluşan bir sınıfla eğitim gerçekleştirmek, herkesin eğitimden verim almasını sağladı. Kurs süresince derslerimizde kursiyerlerimiz kendi meslekleriyle, hobileriyle ilgili paylaşımlarda bulundular. Bu paylaşımları fotoğraf kotasında yapınca da kursumuz oldukça renkli bir havaya büründü. Verilen eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizi kutluyorum.” dedi.

Kaynak: İHA