Kadın doktorun havuz ısrarı: 2 ölü

Mersin'de kadın doktorun kapalı havuza girmek istemesi yüzünden çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanan 59 yaşındaki Mustafa Şentekin de kurtarılamadı.

Kadın doktorun havuz ısrarı: 2 ölü
Olayla ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla Kardiyoloji Uzmanı Dr. Birsen G. gözaltına alınırken kardeşi ile birlikte 3 kişi de aranıyor.

Merkez Mezitli İlçesi Tece Mahallesi'nde bulunan Altunkent Sitesi'nde meydana gelen olay iddiaya göre şöyle yaşandı. Sitede oturan Erdemli Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Birsen G., beraberindeki yeğeni ile birlikte saat 22.00'den sonra girilmesi yasak olan havuzda yüzmek istedi. Görevlilerin girişine izin vermediği doktor, durumu kardeşi Bülent G.'ye söyledi. O da beraberindeki arkadaşlarıyla birlikte site yöneticisiyle konuşmak için olay yerine geldi. Çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı silahlı kavgaya dönüştü. Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S., kavga sırasında av tüfekleriyle site sakinlerine ateş açtı. Saldırıda Aykut Şentekin, Mustafa Şentekin, Levent Mut ile Mahir Doğanbey yaralandı. Yaralılardan 38 yaşındaki Aykut Şentekin götürüldüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken durumu ağır olan Mustafa Şentekin ise bugün Sabah tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunmayan Mahir Doğanbey ise tedavisinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgisi olduğu anlaşılan Dr. Birsen G., de gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaçan Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.