Ege'den Ezgiler Bayındır'da Yankılandı

Çiçeğin Başkenti Bayındır'da belediyenin ‘Kurtuluş Etkinlikleri’ kapsamında hazırlanan TRT Müzik Ege’den Ezgiler programı canlı yayını Şehir Stadı’nda gerçekleşti.

Ege'den Ezgiler Bayındır'da Yankılandı
Tüm dünyaya canlı yayınlanan program 21.30’da başladı ve gecenin geç saatlerine kadar devam etti. TRT sanatçıları; Çiğdem Gürdal, Okan Uslu, Elif Avcı ve Cem Gürdal Ege’nin türküleri ve sanat müziği eserleriyle izleyenleri büyüledi. Sanatçılar, Bayındırlılar'a unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrasında Bayındır Belediyesi Basın Birimine kısa değerlendirmelerde bulunan sanatçılar, Bayındır’ı, doğasını ve çiçeklerini çok beğendiklerini dile getirdi.
Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi önünde akşam etkinliği sonrası kokteyl düzenlendi.

TRT Sanatçılarının yanı sıra Kurtuluş Haftası için Bayındır’a gelen misafirler ağırlandı. Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Çiğdem Gürdal Kokteyl sırasında Bayındır’la ilgili duygularını paylaştı. Gürdal; “Çiçeğin Kenti Bayındır’ın kurtuluş şenliklerinde bulunmak bizim için de gurur verici oldu. Ayrıca Bayındır’ın tarihsel dokusu ve doğal güzelliklerine hayran kaldım. İlk fırsatta ilçeyi tekrar ziyaret etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Bayındır Belediye Başkanı Dr.Ufuk Sesli, Bayındır'a canlılık getirmek için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını ifade ederek, "Hemşehrilerimizi eğlendirdi isek ne mutlu bize.Bu konuda TRTmize de teşekkürü bir borç biliyorum. Aynı zamanda sanatçılarımıza da sonsuz müteşekkirim. Bayındır halkı olarak herkese şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA