Tepebaşı’nda Gençler İçin Ücretsiz Çamaşır Yıkama Günleri

Tepebaşı Belediyesi Yeni Gençlik Merkezi’nde ücretsiz çamaşır yıkama günleri başladı.

Tepebaşı’nda Gençler İçin Ücretsiz Çamaşır Yıkama Günleri
Özellikle üniversitede okuyan öğrencilerin en büyük sorunu çamaşır yıkama, Tepebaşı Belediyesi’nin yeni sunduğu hizmetle sorun olmaktan çıkıyor.
Belediyeden yapılan açıklamada, hafta içi 21.00, hafta sonu 16.00’ya kadar gençlerin çamaşırlarını yıkayabilecekleri belirtildi.

“Gençler çamaşırlarını yıkadıktan sonra kurutma makinesini kullanarak eşyalarını temiz ve kurumuş bir biçimde geri götürebilecekler” denilen açıklama, “Öğrenciler, Eskişehir’de öğrenci olmanın ayrıcalığını, Tepebaşı Belediyesi ile bir kez daha yaşıyorlar. Çamaşır makinesi bulunmayan, yurtta kaldığı için çamaşırlarını farklı çamaşır yıkama merkezlerinde yıkatan gençler, artık Yeni Gençlik Merkezi’nde ücretsiz olarak bu problemlerine çözüm bulabilecekler. Tepebaşı Belediyesi Yeni Gençlik Merkezi, birçok özelliği ile gençlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Etüt salonları, bilgisayar laboratuvarı, derslikler, tiyatro salonu, müzik odası, kütüphane, fitness ve kardio aletleri, 3-5 yaş arası oyun ve beceri grubu alanları, çok amaçlı salonlar, Avrupa Birliği Gönüllü Hizmetleri Birimi ile eksiksiz bir donanıma sahip olan merkez, son olarak çamaşır yıkama günleri ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: İHA