Havza Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Kırtasiye ve Giyim Yardımı

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile 750 aileye kırtasiye ve giyim alışveriş çeki dağıtıldığını bildirdi.

Acar, her yıl TOBB'den sağlanan nakdi destek ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımında bulunulduğunu belirtti.

"2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu günlerde TOBB tarafından odamıza gönderilen maddi destek ile bir nebze olsun ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olabilmenin gayreti içinde yardım çalışmalarımızı tamamladık" diyen Acar, şöyle devam etti:
"Bu yıl oda olarak aldığımız karar ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapmaları amacı ile kendilerine çek dağıtımı gerçekleştirildi.

Muhtarlar ve meclis üyeleri aracılığıyla yardıma muhtaç ailelere ulaştırdı. Yardımlarımız muhtarlarımız ve odamız meclis üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine iletildi. Bize bu yardımlarda destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne şahsım, oda meclisindeki arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, öğrenci velilerimize ve okul idarecilerimize 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum. Bu vesile ile tüm Havzalı hemşehrilerimiz ve üyelerimizin Kurban Bayramlarını kutlarım."
Kaynak: AA