Erken ötmeyin sonra ibiğinizi keserler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yayın yapan 15 radyo kanalının ortak canlı yayınına katıldı.

Erken ötmeyin sonra ibiğinizi keserler
CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'nın Halk Sağlığı Kurumu'nun rutin olarak her belediyeye gönderdiği raporu kaynak göstererek 'Melih Gökçek kulaklarından yakalanmıştır'
sözlerine yanıt veren Melih Gökçek,'Ne kadar sazan varsa bu yazının üzerine atladı. Muhalefet olanlar Erken ötmeyin sonra ibibinizi keserler' dedi.

Ankara'nın suyu hakkında ortaya atılan iddialara tepki gösteren Gökçek,'CHP'nin son seçimlerde içine düştüğü ezik halden, halkın arasında panik meydana getirmek, panik meydana getirdikten sonra kara propaganda vasıtasıyla bu başarısızlıklarını örtmek” dedi.

GÖKÇEK'TEN NAZLIAKAYA HODRİ MEYDAN

Ankara'nın merkez suyunda hiçbir sorun olmadığının altını çizen Gökçek 'Fakat Aylin Nazlıaka, bu durumu kabul etmemektedir. Nasıl üniversite bitirip diploma almış bilemiyorum. Aylin Nazlıaka'yı saçlarından yakaladım, bırakmayacağım da...Sayın Aylin Nazlıaka, 'Melih Gökçek'i kulaklarından yakaladım' diyor ...Beni madem yakaladın gel canlı yayında karşılıklı konuşlalım' diye konuştu.

İSTİFA EDECEK

ASKİ'nin yaptığı incelemeler sonucunda Aylin Nazlıaka'nın evinde kaçak kuyu suyu kullanıldığının tespit edildiğini belirten Gökçek,'Sayın vekil kaçak kuyu suyu kullanıyor ve içerisinde klor yok. Bu da insan sağlığı için büyük bir risk. Sayın Nazlıaka'yla birlikte herhangibir yerden su alalım eğer uluslarası standartlarda suda arsenik bulunursa ben istifa edeceğim, ama eğer bulunmazsa Aylin Nazlıaka'yı istifa edecek' dedi.

MECLİS'E SESLENDİ

Gökçek, Ankaralıların dört gözle beklediği ANKAPARK projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökçek, “ Bugüne kadar 800 Milyon TL harcama yapıldı. Oyuncakların yüzde 98'i de geldi. En favori oyuncağımız Roller coaster'ın da test sürüşleri tamamlandı. Maalesef yürütmeyi durdurma kararı aldırarak yapılan bu hizmete karşı çıkmaya çalışıyorlar. Türkiye'de bazı odalar hayırlı olan her şeyin önünü kapatıyorlar. Buradan meclise seslenmek istiyorum, bu odaların yönetmeliğinde değişiklik yapılsın. Odalar ideolojik davranıyor” şeklinde konuştu

Gökçek, muhalefetin Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'nun gönderdiği rutin raporu kaynak göstermesini ise attığı bu tweetle çürüttü.

Erken ötmeyin sonra ibiğinizi keserler