En Acı Teşhis

Adana'da Seyhan Nehri'ne atladığı bildirilen bir kişi hayatını kaybetti.

En Acı Teşhis
Polisin olay yerinde bulduğu telefonla ulaştığı ağabeyi, kardeşinin montunu görünce yıkıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 40 yaşındaki Uğur Ünlütaşkıran, Dilberler Sekisi mevkii Seyhan Nehri kenarına gelip burada bir süre bekledikten sonra montunu çıkartıp telefonunu da bırakarak nehre atladı.

Ünlütaşkıran, suda batıp batıp çıkmaya başlayınca bir vatandaş görüp polisi aradı. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Ancak nehirde kimse görünmüyordu. Bunun üzerine sivil savunma su altı ekiplerine haber verildi.

Nehrin hemen kenarında bulunan mont ve telefona polis el koydu. Polis telefondan "Ağabeyim" yazan bir numarayı arayarak, "Alo ben polis, sizin kardeşiniz var mı? Bir konu var da Dilberler Sekisi mevkiinde Seyhan Nehri kenarına gelir misiniz" dedi.

Bunun üzerine ağabey Mehmet Ünlütaşkıran olay yerine geldi. Polisler ağabey ile konuşup bir kişinin nehre atladığını ve kaybolduğunu geriye montu ve telefonu kaldığını söyledi.

Polis daha sonra da suya atlayan şahsın montunu getirip ağabeye gösterdi. Mehmet Ünlütaşkıran montu görür görmez yıkılarak, suya atlayan kişinin kardeşi olduğunu anladı. Ünlütaşkıran bir süre şoka girdikten sonra kendine gelip, telefonla yakınlarına haber vermeye başladı.

Ünlütaşkıran daha sonra nehir kenarında çaresizce suya bakıp kardeşinin çıkartılmasını bekledi. Yaklaşık 3 saat sonra ise umutlu bekleyiş sivil savunma ekiplerinin Uğur Ünlütaşkıran'ın cesedini çıkarmasıyla yerini hüzne ve gözyaşına bıraktı

Ünlütaşkıran'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ünlütaşkıran'ın evli ve iki kız çocuğu olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA