6. Didim Turizm Yatırım Zirvesi

Didim'de, bu yıl altıncısı düzenlenecek "Turizm Yatırım Zirvesi"nin 9-10 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, konuya ilişkin düzenlediği basın toplantısında, zirvenin, Didim'deki yatırım olanaklarına dikkati çekmek, ilçe ve ülke turizminde yaşanan sıkıntıların dile getirildiği bir platform oluşturmak amacıyla yapıldığını kaydetti.

Üstündağ, "9-10 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan zirve, bundan önce yapılan zirvelerde olduğu gibi Didim Ticaret Odası'nın ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ile gerçekleşecek. Zirvede Kültür ve Turizm Bakanlığı üst düzey bürokratları ile turizm sektörünün önde gelen temsilcilerinden olan değerli panelistler, ilçe ve ülke turizminin gelişmesi için yapılması gerekenler konusunda değerli görüşlerini paylaşacaklar" dedi.

Didim Ticaret Odası Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla ise "Yatırımcıların Didim'e gelmeleri için yaptığımız zirveler ile katkı sunduk. Bu seneki zirvede de Didim'i ilgilendiren konuları ele alacağız. Halkın ve esnafın Didim tanıtımına etkinliği ile alternatif pazarlar ve yatırım konularını panellerimizde işleyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA